Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nisu imali milosti

Htjela posramiti 'bezobraznog' biciklista u vlaku, ali nije očekivala ovakve reakcije

Biciklist u vlaku
Foto: Reddit
22.07.2019.
u 16:45

Mnogi su se složili sa stavom žene da ponašanje biciklista nije primjereno, no neki nisu bili istog stava.

Društvene mreže postale su mnogima platforma za objavljivanje situacija koje mogu lako nekoga osramotiti "na šire staze", odnosno, kod većeg broja ljudi.

Ona "ako nije objavljeno nije se dogodilo", može imati i povratne reakcije koje se kao bumerang mogu nekome obiti o glavu. Upravo to se dogodilo jednoj ženi koja je na Redditu objavila fotografiju "bezobraznog biciklista" koji je zauzeo četiri sjedala u vlaku.

Digao je noge na jedno, na drugo sjedalo je stavio svoju prljavu kacigu, a na treće ruksak. Na četvrtom je sjedio. To je bilo i više nego dovoljno da iživcira jednu putnicu koja je odlučila fotografirati i fotografiju objaviti na društevnimmrežama za malo podrške. 

"Točno nakon najveće gužve...I bez obzira je li gužva ili nije, skidaj te prljave tenisice sa sjedala. To je nedostatak poštovanja prema onima koji će na tim sjedalima sjediti nakon tebe. Ako imaš previše stvari, postoji poviše tvoje glave prostor za stvari, za to služe. Sjedala su za sjedenje."

Mnogi su se složili sa stavom žene da ponašanje biciklista nije primjereno, no neki nisu bili istog stava. 

"Zvuči kao da si siroto malo janje koje se boji nekome reći da se pomakne," komentar je jednog korisnika na ženinu objavu.

"Ako nitko ne treba sjedalo, zašto te smeta i u čemu je problem kako netko drugi sjedi? "

Mnogi su se zapitali koja je svrha uopće njenog posta s obzirom da vlak nije bio prepun i nitko nije tražio slobodno mjesto koje je muškarac "zauzeo nepotrebnim stvarima". 

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Ironman0105
Ironman0105
17:53 22.07.2019.

Meni recimo nije jasno zakaj se ovakvi clanci uvijek potisani od istih osoba uopce pojavljuju u vecernjaku, a jos mi je nejasnije da "autor" odnosno prepisivac vijesti s zutog kraka interneta uopce prima placu.

Avatar dr. Evil
dr. Evil
17:02 22.07.2019.

Sjedi ko šerif koji čeka bocu viskija

WB
Wiktor Ben
23:25 22.07.2019.

"Krvavo" zarađen novac za ovaj članak... ovako može, ne do 67. nego do 122. godine života i ne umoriti se, a svo vrijeme zamarati čitateljice i čitatelje. Živio vlasnik! Živio bezbrižni urednik na kiselim krastavcima! Živjela sloboda izražavanja! Živio izvoz "novinara"!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije