Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije mogla vjerovati

Htjela je zakazati termin za liječnika pa saznala da je 'mrtva' već tri godine

Instagram
21.03.2020.
u 07:00

Iako je bila redovni pacijent iste bolnice u drugom odijelu, oni su imali registrirano da je umrla prije tri godine.

Kako preminula osoba uopće može kontaktirati nekoga, kamoli zakazati termin kod liječnika? Kako netko može prihvatiti činjenicu da je mrtav? Ovo se čini kao priča iz noćnih mora, ali zapravo je istinita, prenosi unilad.co.uk.

 Alina Vysniauskaite upravo je prošla takvu situaciju kada je saznala da je ona registrirana kao preminula osoba, još od 2017. godine. Ova mlada djevojka iz Kalinjingrada u Rusiji na svom Instagram profilu podijelila je neobičnu priču u kojoj se zatekla.

Pogledajte što napraviti ako vam je netko ukrao identitet:

Objasnila je kako se koristila online uslugom kako bi zakazala termin kod liječnika te se iznenadila kada je od sustava dobila poruku: “Ova usluga nije dostupna za preminule.” Naravno, ovo je šokiralo potpuno zdrav u živu Alinu pa je odlučila posjetiti bolnicu kako bi saznala o čemu se radi.

U bolnici su joj rekli da je zabilježeno da je preminula prije tri godine, kada je bio njezin zadnji zakazani termin. No, ovdje stvari postaju još čudnije. U njenom medicinskom kartonu zabilježeno je da je preminula zbog ciroze jetre te da je godinu prije bolovala od alkoholnog hepatitisa. No, Alina je u tom razdoblju bila pacijentica prenatalnog odijela iste bolnice - u kojem je i rodila.

Uz dijagnosticirane bolesti, njen karton sadržavao je niz čudnih stvari, poput posjeta liječnicima u raznim gradovima, hospitalizacije koju nije primila te neobjašnjeni status invalida. Prvo je pomislila da se radi o zabuni s drugom Alinom Vysniauskaite, ali u cijeloj Ruskoj Federaciji ne postoji osoba s istim imenom. Zatim je pomislila da se radi o krađi identiteta, ali nije izgubila nijedan dokument. Odlučila je ovo prijaviti policiji kako bi otkrila što se zapravo događa s njezinim identitetom.

Pogledajte koliko Zagrepčani poznaju stare purgerske riječi:

Komentara 1

DU
dundo1
11:33 22.03.2020.

Pa prilično živahno a moram reči i zgodno izgleda za jednog mrtvaca.😂😂😂😂😂😂😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije