Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ajoj...

Htjela je veliku stražnjicu pa se podvrgnula injekcijama: Liječnici je upozoravaju da bi mogla umrijeti

TLC/YouTube/Screenshot
14.04.2021.
u 10:30

Čula je da postoje injekcije kojima se ubrizgava tekućina u tkivo, pa se bez puno informiranja i razmišljanja odlučila podvrgnuti tretmanu.

Amerikanka Karmello je, kako kaže, godinama bila nezadovoljna svojim izgledom. Stalno je promatrala izgled drugih žena, uživo i preko društvenih mreža, i zamišljala sebe takvu - s oblinama. Čula je da postoje injekcije kojima se ubrizgava tekućina u tkivo, pa se bez puno informiranja i razmišljanja odlučila podvrgnuti tretmanu.

Nije dugo trebalo da ova mlada djevojka postane ovisna o njima, a svoju ovisnost opravdava teorijom da joj stražnjica još uvijek nije dovoljno velika. Na injekcije je otišla 54 puta, a jedino što ju je malo odvuklo od istih je upozorenje liječnika koje nije šala - Karmello bi mogla umrijeti.

U emisiji My Strange Addiction koja se emitira na TLC televiziji ispričala je da sada ima puno više samopouzdanja, da dobiva više pažnje okoline te da nikada nije bila sretnija. Uz sve to priznala je i da si nije mogla financijski priuštiti skuplje i kvalitetne liječnike, pa je na tretmane išla 'na crno'. 

Pogledajte video:

Osim što su sumnjive tekućine koje se ubrizgavaju, i oni koji to rade vrlo vjerojatno nisu educirani. "Ne znam ništa o toj ženi koja mi daje te injekcije. U zadnje tri godine ubrizgala sam u stražnjicu skoro dvije litre te tekućine. Liječnik mi je rekao da sam dala svoj život njoj u ruke, doslovno, jer nema licencu za to što radi."

Injekcije za povećavanje stražnjice sa crnog tržišta mogu uzrokovati stvaranje krvnih ugrušaka, dovesti do moždanog udara, amputacije udova pa čak i smrti. Nakon što ju je liječnik upozorio na to, ali i na nepravilnosti koje je pokazo rendgen njezine stražnjice, odlučila je prestati s injekcijama. 

Kako prenosi The Sun, Karmello je od snimanja emisije dobro, ne odlazi na tretmane te redovito ide na kontrole kod liječnika.

Dr. Constantino Mendieta, estetski kirurg iz Miamija rekao je da osobe koje to rade na crno mogu ubrizgati drugima ulje za kuhanje, brtvilo za gume ili čak silikon koji možete kupiti u lokalnoj trgovini alatom. "Do problema zapravo dolazi za pet do deset godina kad proizvod počne izazivati reakcije, kad ga vaše tijelo počne izbacivati. Dolazi do infekcije, tvrdoće tkiva, boli i unakaženosti stražnjice. Ponekad je potpuno izrezivanje tih područja jedini način da se sve to ispravi, ali iza toga ostaju ožiljci i rupe."

Htjela je ljepše obrve, no sada mjesecima ne izlazi iz kuće: 'Ta me žena više neće dirati'

1/2

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije