Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ajoj...

Htjela je s dečkom otići na romantični izlet, a prije nego su se spremili on joj je poslao popis troškova

Dopisivanje
Shutterstock
26.03.2021.
u 14:29

"Uz to što je sve iznose podijelio na pola, poslao mi je i Power Point prezentaciju u kojoj je svaki mogući trošak i ukupna računica da mu dugujem točno 1.074 kn", ispričala je djevojka

Nedavno je jedna djevojka u anonimnoj objavi na Redditu ispričala da ona i njen dečko oduvijek račune na spojevima plaćaju po pola, što je do sad funkcioniralo dobro jer oboje, kaže ona, imaju 'prilično visoke plaće'.

No, kad su prošli mjesec odlučili prvi put zajedno otiči na romantični vikend, shvatila je da se baš i ne slažu dobro kako je mislila. 

- On je bio prilično uzbuđen u vezi putovanja, sve dok me nije odjednom pitao 'A što ako prije povratka prekinemo?' - kaže, a odgovorila mu je da ionako 'ostaju samo jednu noć i cijeli je angažman prilično jeftin, pa nitko neće propasti ako otkažu smještaj i izgube polog ili netko od njih dvoje ode, a ovaj drugi pozove prijatelja.

Uskrsna ponuda: Jaja idu laganini, nude ih i po 60 lipa. Kuhana šunka 40 je kuna, mladi luk pet!

Dopisivanje
1/14

Nekoliko dana kasnije rekla mu je kako bi bilo lijepo da tijekom putovanja posjete jedan restoran u koji je željela otići, na što joj je on odgovorio da mu se čini kao 'vrlo lijepo, ali i skupo mjesto', pa je predložio da radije negdje uzmu hranu i jedu putem.

Nakon toga joj je poslao poruku u kojoj kaže i kako bi zbog jeftinijih cijena on ipak noćenje i prijevoz rezervirao preko povoljnije turističke stranice Airbnb, a onda joj je poslao i Power Point prezentaciju u kojoj je svaki trošak putovanja podijeljen točno na pola - i s ukupnom računicom da mu 'ona duguje 1.074 kn. 

- Novac me uopće ne zanima i dala bi mu i 2.000 kn samo da sam sve dogovori i rezervira, bez da me o svakoj cijeni obavijesti i priopći mi koliki je moj dug - napisala je djevojka i dodala da joj je sve to uništilo vikend.

Foto: Shuttershock

- Ja sam mu djevojka koju vodi na romantični vikend, a ne klijent kojem šalje fakturu - dodala je, a prenosi Mirror.

- Možda ste samo drugačiji: neki ljudi vole 'od oka'  podijeliti troškove, dok je drugima draže napraviti 'čisti račun' - napisao je korisnik u komentarima. 

Jedna je žena komentirala kako bi ona 'Power Point prezentaciju shvatila kao njegovo ulaganje truda u to putovanje', no ne misle svi tako.

- Nevjerojatno mi je pitanje 'što ako prekinemo prije kraja odmora?' jer s tim on implicira da bi mu gubitak novca bo gori od gubitka vas - komentirala je djevojka na Redditu.

Gdje se u Europi najteže kažnjava pijane vozače?

 

Komentara 4

LI
linkser2
06:56 27.03.2021.

pa zar niste za ravnopravnost spolova? u čemu je sada problem?

Avatar Damating
Damating
22:18 26.03.2021.

Da se volite, ne biste toliko računali... igrali bi "po osjećaju". Razdvojite se na vrijeme.

DU
Deleted user
22:15 26.03.2021.

U čemu je problem? Momak joj je pokazao da je financijski razuman i da može misliti na troškove.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije