Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije baš dobro ispalo

Htjela je preplanuli ten za maturalnu večeru, pa se odlučila na samotamnjenje - rezultat nasmijao internet

TikTok
22.12.2020.
u 11:30

Nije htjela biti baš toliko tamnija.

Hayley, 19-godišnjakinja iz Australije, pripremala se za maturalnu večeru, a osim haljine, frizure i šminke htjela je preplanuli ten. Otišla je u obližnji salon na spray tan - tretman u kojem kozmetičarka prska tijelo bojom za samotamnjenje, to se drži nekoliko sati, a potom se otuširate. Rezultat bi trebao biti nekoliko nijansi, ovisno o željama, tamniji ten, ali ono što je Hayley dobila nije bilo ni blizu toga.

Njezina prijateljica Becky, koja ju je čekala nakon tretmana, nije mogla vjerovati što vidi, pa je odmah uzela mobitel u ruke i snimila video koji je zatim objavila na TikToku.

Djevojke se nisu mogle prestati smijati sivoj boji kože i potpuno neprirodnom izgledu. 

Pogledajte video:

@lemonlover202

Bringing this back because I can’t deal @meephayley #trauma #HaventSeen #BeachVibes #ClassOf2020

♬ dumb bitchitis - yung cxreal & baby frankie

Video je nastao još prošle godine, ali Becky ga je ponovno objavila ove godine na TikToku gdje ga je pogledalo više od 1,6 milijuna ljudi. 

"Trebala si tražiti novac natrag, ovo je strašno", napisala je jedna osoba, a drugi nisu mogli ne primijetiti kako je boja kože siva, a ne smeđa i kako je rezultat potpuna katastrofa.

Becky je napisala da je Hayley uspjela skinuti boju tako što se odmah nakon tretmana otuširala, pa se nije ovakva pojavila na maturalnoj večeri, prenosi The Sun.

Srednjoškolka podijelila kako je izgubila čak 30 kilograma: 'Promijenila sam prehrambene navike, a ne gladujem!'

1/5

Komentara 2

MO
montello
18:16 22.12.2020.

sada joj se svi smiju

BE
berija
16:51 22.12.2020.

Pozivam javnu pravobraniteljicu da hitno reagira na ovaj sramotan seksistički napis. Ovo je ponižavanje žene! Pišite o njenim postignućima u školovanju, inteligenciji, radu. Zašto komentirate njen fizički izgled?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije