Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krivi Google

Htjela je iznenaditi dečka tetovažom njegovog znaka: 'Tetovirala sam Ribu umjesto Ovna!'

TikTok/millieblake206
01.07.2022.
u 12:30

Tetovirala je tri horoskopska znaka; vagu jer joj je u tom znaku rođena mama, bika jer je to tatin horoskopski znak i ribu za svog dragog; no nije ni slutila da ga gesta, s razlogom, neće pretjerano oduševiti.

Dok je bila na odmoru s prijateljima, Britanka Millie Blake odlučila je napraviti tetovažu koja će joj biti trajna uspomena na dečka Reecea. 

Tako se nakon nekoliko pića s prijateljima uputila u obližnji tattoo shop gdje je na gležanj tetovirala tri horoskopska znaka; Vagu jer joj je u tom znaku rođena mama, Bika jer je to tatin horoskopski znak i Ribu za svog dragog; no nije ni slutila da ga gesta, s razlogom, neće pretjerano oduševiti.

Tetovaže su `modni hit`, ali ove s kanom će vas oduševiti

1/11

- Negdje nakon trećeg pića odlučili smo napraviti tetovaže slike koje nam nešto znače pa sam ja pomislila kako bi bilo dobro na gležanj tetovirati znakove Zodijaka najdražih mi ljudi - ispričala je.

Odmah je na svom telefonu online potražila sličice tih simbola i s tim otišla u tattoo shop gdje je i dobila tri tetovaže koje je tražila.

Ipak, kad je dečku pokazala svoj znak ribe, on nije reagirao kako je očekivala.

- Rekao mi je: "Super, a za koga je to?"

@millieblake206 My love🥺#foryou #fyp #british #boyfriend #xyzbca ♬ questions ab your relationship - ellie

"Pa za tebe", odgovorila je.

"Zašto kad sam ja Ovan?!", pitao je, a onda su oboje prasnuli u smijeh. 

- Budući da on ne može promijeniti znak u kojem je rođen, Riba će ostati, a dodati ću i Ovna - odlučila je, a sada se, dodaje, može samo nadati da će brzo upoznati neku super Ribu koja će joj postati bitna u životu, prenosi Mirror.

Inače, djevojka tvrdi da nije tetovirala krivi znak jer ne zna što joj je dečko po horoskopu već jer je, kad je na Googleu tražila simbole Zodijaka, naprosto kliknula na pogrešni. I te se priče drži...

- Google nudi previše izbora za sve! - zaključila je, "pa se čovjek lako pogubi"...

Majka (32) ima 12-ero djece: 'Bila sam trudna četiri godine za redom'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije