Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smiješna pogreška

Htio je sinu pokloniti figuru dinosaura, ali šokirao se kada je vidio kakva je igračka stigla

Privatna arhiva
10.02.2020.
u 16:40

Njegov sin zaluđen je dinosaurima te mu je otac samo htio ispuniti želju, ali napravio je zanimljivu grešku.

Andre Bisson, otac četverogodišnjeg Thea, htio je svome sinu ispuniti jednu želju - da ima najvećeg mogućeg carnotaurusa, dinosaura mesoždera. Za sinov poklon potrošio je čak tisuću dolara, to jest skoro sedam tisuća kuna, a svoju pogrešku shvatio je tek kada mu je dostavljačka kompanija rekla da im dinosaur ne stane u kamion, prenosi Daily Mail.

Theo je za poklon htio baš carnotaurusa koji mu je postao najdraži dinosaur nakon što je pogledao Disneyev klasik 'Dinosaur'. Nakon što je njegova majka primijetila da se prodaje takav dinosaur, iz šale je poslala objavu svom suprugu, ali on je to ozbiljno shvatio.

Dinosaura je kupio od zabavnog parka u New Jerseyu, koji je prodavao svoju staru opremu, a očekivao je da će biti visok oko tri metra. No Andre je pogrešno vidio brojku i umjesto dinosaura od tri metra, naručio je dinosaura od šest metara. "Kad sam vidio koliko je velik, samo sam se dobro nasmijao i otišao napraviti povodac od željeza."

Kada je Theov poklon stigao doma, shvatili su da je toliko velik da su ga morali prenositi pomoću dizalice. Andre je svoju pogrešku podijelio na svom Facebook profilu, a objava je brzo postala popularna i dobila mnogo komentara. Rekao je: "Nikad nisam mislio da će očeva ljubav prema sinu i sinova ljubav prema ljubimcu, dinosauru, postati popularna u cijelom svijetu."

Pogledajte kako je bilo na prvom natjecanju u šišanju pasa u Zagrebu:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije