Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Anketa

Hrvati na Redditu raspravljaju o samostalnosti: Je li normalno ići sam na kavu, u kino, šetnju…?

šetnja
pexels.com
09.11.2021.
u 12:30

Čini se kako našim ljudima to nije strano.

Samostalni odlazak u kino, u šetnju, na koncert ili kavu nova je tema na hrvatskom Redditu, a pokrenula ju je jedna korisnica koje je htjela ići u kino bez ikoga kako bi prevladala taj strah od samoće. "Mislim da je to dobro za naše mentalno zdravlje. Ako i vi imate taj strah pokušajte ga pobijediti. Možda je na prvu čudno, ali ne znamo kako ćemo se osjećati u tom trenutku dok ga ne doživimo uistinu", napisala je u prvoj objavi, a onda ju je nakon nekoliko sati uredila dodavši da je pogledala film, sama, i osjećaj je bio zaista pozitivan.

"Nije tako strašno kako se činilo. Prije sam uvijek išla sa ekipom, ali baš sam htjela sama otići i vidjeti kako je."

Na njezinu ispovijest i pitanje ubrzo su počeli stizati komentari - i to samo pozitivni.

Čini se kako je Hrvatima potpuno normalno otići bez prijatelja pogledati film. "Kupim kartu online, prije filma se počastim Burger Kingom, odem po kokice i Colu, uživam u filmu - solo", napisao je jedan korisnik vezano za kino, a mnogi rekli da i na druga mjesta idu bez društva.

Istraživanje: Pranje suđa smanjuje stres i tjeskobu! Slažete li se ili ipak prepuštate pranje perilici? 😂😉

"U kino, na kavu, u šoping, na more... Ako mi nije dobro samoj sa sobom, s kim će mi bit?", zaključuje jedna djevojka.

Puno ljudi napisalo je da sami idu i na koncerte, pogotovo kada nitko od prijatelja ne sluša istu vrstu glazbe kao oni. "Meni je oduvijek bio problem što mi društvo ima drukčiji ukus što za glazbu što za filmove pa sam na hrpu koncerata i filmova bio sam samo zahvaljujući tome", kaže jedan i dodaje da je malo neugodno kada nemaš s kim podijeliti doživljaje s koncerta, ali to je samo jedna negativna strana u moru pozitivnih.

Svi oni koji uživaju u svom društvu kažu kako ih okolina često čudno gleda, a pitanje "pa kako možeš sam" čuli su bezbroj puta. "Nije moj problem to što su to zapravo njihovi strahovi i nesigurnosti. Napominjem da sam inače društven tip, ali u to vrijeme je cura bila u drugom gradu, a s ekipom mi se nije dalo dogovarati jer bi to potrajalo."

Jesu li kokice zaista dobar izbor za mršavljenje ili bismo ih trebali izbjegavati?

šetnja
1/4

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije