Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neugodno iskustvo

Hranu čekala čak 2 sata, a onda se iznenadila: Bilo je užasno odvratno!

Taylor
screenshot/instagram
27.06.2018.
u 17:10

Jedina gora stvar od kašnjenja narudžbe u restoranu ili dostave doma je katastrofalno jelo koje nam dostavljač ili konobar donese.

Kašnjenje dostave nije toliko neuobičajena pojava, a svatko od nas je barem jednom osjetio na svojoj koži kakav je osjećaj kad od trenutka narudžbe do trenutka dostave svaka minuta traje kao sat. Bilo da hranu naručujete doma, bilo da jedete u restoranu, svaka minuta je dragocjena, a razina gladi se konstantno povećava.

Jedina gora stvar od kašnjenja narudžbe u restoranu ili dostave doma je katastrofalno jelo koje nam dostavljač ili konobar donese.  Zvuči užasno, zar ne? Nažalost, to je upravo ono što se nedavno dogodilo Taylor Mooney koja je odvela tatu u restoran za Očev dan. Ona i ostatak obitelji su najnormalnije naručili svoje jelo, prenosi Mirror

Dva sata kasnije, ovo je jelo koje joj je konobar donio.

Taylor je veganka, a budući da su odlučili otići u novi njemački restoran s isključivo mesnom hranom naručila je jedino vegansko jelo koje su imali u restoranu - veganski pretzel koji je koštao više od 50 kuna.

Da, to su zeleni grah i četiri mrkvice u suhom kruhu. 

- Moj obrok je bio tako suh da sam ga morala utopiti u senf i kiseli kupus. Kad sam zapravo počela jesti jelo, bilo je užasno odvratno, rekla je Mooney.

Dodala je da je njen obrok "najtužnija stvar".

- Svi ostali su imali tanjure prepune hranom, a moje jelo je u odnosu na druga izgledalo užasno tužno. Kada smo vidjeli moje jelo, svima su nam se vilice spustile, ali smo se uskoro počeli smijati jer smo očekivali mnogo više od naručenog jela, zaključuje Mooney

Taylor
1/11
Ključne riječi

Komentara 7

PA
pancake
23:21 27.06.2018.

Dragi novinaru. U tekstu koji ste od nekud prepisali s njemačkog jezika pisalo je vjerojatno da je dobila "grüne Bohnen". To su inače mahune. A u ovom članku piše da je dobila zeleni grah !?! Čak se i na slicii vide mahune. Mogu samo reći: bravo!!

NE
Neutralac
21:35 28.06.2018.

nema nista bolje od snicle... ne zna sto je dobro.... tko joj je kriv....

AU
austrougarskigeneral
18:23 27.06.2018.

drugi put nemoj ići u restorane

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije