Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jesenski beauty trendovi

Hit je staklena kosa s maskom od kavijara i uljem s prahom rubina

Otvorenje frizerskog salona "Do šminke i frizure za pol vure"
Foto: Filip Kos/PIXSELL
1/3
22.09.2018.
u 17:16

Novu su kolekciju predstavili u salonu “Do šminke i frizure za pol vure”, specijaliziranome za brzinsko sređivanje po uzoru na bivše češljaonice

Kako izgleda kada se boje za mnoge najljepšega godišnjega doba presele na kosu i lice? Odgovor imaju stilistice salona “Do šminke i frizure za pol vure” koji je svoju jesensku kolekciju predstavio u novootvorenom lokalu u Bosanskoj 6. Ana Kuštre i Irena Königsknecht ondje kriju i instant-rješenja za frizuru i make-up koja su savršena za žene užurbanoga stila života.

Nakon posla, prije kave

– Iako su nam glumci velik dio klijentele, naša su ciljana skupina žene između 30 i 40 godina koje, primjerice, poslije posla dolete u salon na brzinsku frizuru i šminkanje budući da imaju dogovoren sastanak, kavu s prijateljicama ili nešto drugo. Zaštitni nam je znak to što nakon pola sata tretmana izgledaju kao da su se sređivale satima – govori Ana Kuštre.

Inspiracija za takav koncept bile su im nekadašnje zagrebačke češljaonice u koje su gradske frajle dolazile na “lickanje” do sljedeće frizure. “Brzinski” način rada pokazao se uspješnim pa su prvi salon od 15 kvadrata zamijenile onim od 40. Najavljuju i da će nastavljati predstavljati trendove u frizersko-šminkerajskom svijetu te za svaku sezonu imati novu kolekciju. Ove se jeseni, pak, nose geometrijski rezovi, klasični bob s ravnim linijama, oštre asimetrične frizure, a sve to u prirodnim tonovima.

Otvorenje frizerskog salona "Do šminke i frizure za pol vure"
1/6

Crveni ruž bez maskare

– Kosa nakon ljeta vapi za hidratacijom i njegom, a ovogodišnji je najveći hit spojio ugodno s korisnim. Riječ je o tzv. staklenoj kosi koja je potpuno ravna, ispeglana i sjajna zahvaljujući hranjivim maskama i uljima kojima se tretira – ističe A. Kuštre.

U salonu “Do šminke i frizure za pol vure”, primjerice, takva će kosa biti nahranjena maskom na bazi kavijara te uljima sa sitnim prahom zlata, dijamanta i rubina. A što se tiče make-up trendova, naglasak je opet na prirodnom.

Zlatno je pravilo da, ako se jako naglase oči, na usne obvezno ide “nude” ruž i obrnuto. Koristi li se, recimo, žarkocrveni ruž, na oči ne treba ni maskara. Često klijentice toliko vape za prirodnim izgledom da čak traže da im nacrtamo pjegice koje izgledaju baš kao da su rođene s njima – zaključuje A. Kuštre.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
10:12 23.09.2018.

Svašta.

Avatar maxist
maxist
06:20 25.09.2018.

nejestivo....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije