Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Heroj u borbi sa zimskim tegobama

Influepid Plus
21.10.2019.
u 08:58

Influepid Plus šumeće tablete

Period jeseni i zime koji nam predstoji, vrijeme je kad se često suočavamo sa stanjima prehlada, gripa i viroza. Obična prehlada (poznata i kao virusni rinosinuitis), vjerojatno je najrasprostranjenija bolest uopće. Karakterizira ju upala gornjih dišnih puteva, koja uglavnom zahvaća nos, paranazalne sinuse i ždrijelo.

U početnom stadiju se najčešće javlja povišena tjelesna temperatura, osjećaj suhog grla i eventualno prisutne boli, pojačana proizvodnja sluzi, suzenje očiju, glavobolja, kihanje i suhi kašalj. Simptomi obično nestaju nakon 7-10 dana, no za svakodnevno funkcioniranje želja je smanjiti što je moguće više navedeni period. Ukoliko ne reagiramo na vrijeme i stanje se „razmaše“, bez adekvatnog odmora i preparata, infekcija se širi i simptomi postaju izraženiji, a tada je i samo ozdravljenje prolongirano, a funkcioniranje dodatno otežano. Učestalim infekcijama osobito su sklone starije osobe, trudnice, djeca, osobe koje su često na terapiji antibioticima te osobe koje već imaju dijagnozu određene bolesti.

Novi proizvod tvrke Specchiasol dolazi iz E.P.I.D.® linije čija je baza ekstrakt pročišćenog propolisa bez voska topivog u vodi, a koji je istovremeno standardiziran na 2,5% polifenola zaduženih za blagotvoran učinak propolisa.

Influepid Plus specifičan je dodatak prehrani u obliku šumećih tableta, a primjenjuje se uslijed respiratornih tegoba specifičnih upravo za aktualni jesenski i zimski period godine. Obzirom da olakšava simptome i ubrzava oporavak, možemo ga nazvati i herojem u borbi sa zimskim tegobama. Kada se pojave prvi simptomi groznice, povišene tjelesne temperature, bolovi u mišićima i zglobovima ili uslijed učestalih respiratornih tegoba, Influepid Plus pri ruci brzo rješava Vaše probleme. Ono što ga čini izuzetno brzim i učinovitim su prisutnost šipka bogatog vitaminom C koji kao najpoznatiji prirodni antioksidans potpomaže normalnu funkciju imunološkog sustava i metabolizma energije, te spomenuti pročišćeni E.P.I.D.® propolis kao ekskluzivni patent nove generacije iz Specchiasola.

Ekstrakt vražje kandže standardiziran na aktivne harpagozide prvenstveno se primjenjuje uslijed bolova i osjećaja umora i težine u kostima i zglobovima koji često prate simptome respiratornih tegoba. Neizostavni N-acetil cistein (tzv.NAC) u dozi od 600 mg u dvije šumeće tablete što predstvalja adekvatanu dnevnu dozu, razrijeđuje gusti mukozni sekret kojeg je potom lakše izbaciti iz organizma i tijelo se samim time učinkovitije rješava uzročnika problema. Novost u formulaciji proizvoda jest palmitoiletanolamid (PEA) koji pomaže prirodnom odgovoru našeg organizma na upalu i smanjenje boli.

Potražite nas u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije