Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
s ruksakom Barba

Hej, Marko, otkud ti na ovom vrućem asfaltu?

Barba ruksaci i Marko Mićunović
Foto: Ivor Matić
1/11
08.08.2014.
u 09:46

“Ideja za snimanje potaknuta je stvaranjem atmosfere i perspektive treće osobe. Slučajni prolaznici s galerije promatraju Barbu kao suvremenog Conana koji, okovan betonskim zidinama i metalnim rešetkama, asocira koliko je velika i konstantna ljudska glad za igrama” – izjavio je Barbin patron i osnivač brenda Dalibor Jakus.

Model Marko Mićunović podignuo je još malo temperaturu ionako užarenog asfalta u novom editorijalu za ljetnu kolekciju ruksaka branda Barba.

Fotografije je snimio Ivor Matić, a Mićunović je s Barba ruksacima pozirao u sirovom, gotovo zatvorskom ambijentu garaže Muzeja suvremene umjetnosti u Zagrebu.

Foto: Ivor Matić

Foto: Ivor Matić

“Ideja za snimanje potaknuta je stvaranjem atmosfere i perspektive treće osobe. Slučajni prolaznici s galerije promatraju Barbu kao suvremenog Conana koji, okovan betonskim zidinama i metalnim rešetkama, asocira koliko je velika i konstantna ljudska glad za igrama” – izjavio je Barbin patron i osnivač branda Dalibor Jakus.

No, kad se perspektiva potajno rastvori, teško je voajerski ne uživati u trenutku. I to "škicanje" iz prikrajka znak je da živimo u urbanoj džungli u kojoj pariramo snagom i sposobnostima s nepoznatim prolaznicima.

Foto: Ivor Matić

Foto: Ivor Matić

Barba kolekcija ruksaka za sezonu ljeto/jesen 2014. dolazi u pet različitih dizajna, a ruksaci su napravljeni od tvrde žutice s vezicama od konopa. Svojom formom podsjećaju na ljetne torbe iz osamdesetih godina kad se nesmetano jurišalo morskim pejsažima na jadranskoj obali. Stoga je dizajn i primjeren brutalnom igraču i vagabundu kakav je Barba, sa simbolima i bojama jedne prekaljene bradate zvijeri koje u potpunosti odgovaraju njegovu fajterskom duhu.

>>Prekrasna Ana Laura u novim Aldukovim vjenčanicama

>>Moda iz Pariza stiže u Zagreb! Ovo je kolekcija koju željno iščekujemo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije