Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Havaianasice koje će riješiti modne nedoumice svakog muškarca

Havaianas
Foto: PR FOTO
1/29
22.07.2019.
u 10:36

Brasil Logo kolekcija stvorena je za sve ljetne prilike

Tijekom vladavine visokih ljetnih temperatura jedna od glavnih dilema je odabir odgovarajuće obuće koja nas jednako dobro može poslužiti tijekom ljetnih gradskih šetnji, ali i cjelodnevnih odlazaka na plažu. Jedan od najpoznatijih brendova japanki, Havaianas, svake sezone donosi kreativne i inovativne kolekcije koje pomažu u rješavanju svih modnih nedoumica. Svaka kolekcija nosi posebnu priču koja zrači ljetom zahvaljujući originalnom dizajnu i zanimljivim kombinacijama boja.

Brasil Logo jedna je od Havaianas kolekcija koja se već smatra klasikom zbog svojeg jednostavnog dizajna i prepoznatljive kvalitete. Zaštitni znak ovih modela je mala brazilska zastava koja odražava pravi brazilski i veseli duh brenda. Osim toga, ove Havaianasice su prepoznatljive po jednostavnim, ali i zabavnim kombinacijama boja te svatko tko ipak poželi nešto šareniju obuću može pronaći nešto za sebe. Spektar boja je zaista širok, od vibrantnih plavih i žutih pa sve do laganijih boja kao što su bež i bijela.

Ova kolekcija idealna je za svakog muškarca koji voli jednostavnost te kvalitetnu i čvrstu obuću. Modeli iz ove kolekcije, kao i svake Havaianasice, su izrazito udobni i lagani zahvaljujući izradi od kvalitetne otporne gume koja drži nogu stabilnom, čuva ju od sklizanja i „odbija“ neugodne mirise. Također, izrađeni su od posebnog materijala koji se ne zagrijava te zadržava svoj početni oblik. Jedno je sigurno - s ovakvim Havaianasicama osigurali ste se za sve ljetne prilike!

Više informacija o proizvodima i cijenama na: http://www.havaianas.com

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije