Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Harat's pubovi - najveći na svijetu, a tek se zagrijavaju!

Harat's
05.09.2022.
u 12:41

Gotovo nestvarnih 120 franšiznih lokala na tri kontinenta, to su brojke koje najbolje govore o veličini ove irske priče. A veseli Harat's pubovi i dalje se množe.

Priča o Harat's pubovima toliko je široka, kompleksna i zanimljiva, da dvije stranice u Večernjem listu ne bi bile dovoljne. Puboljupci u Hrvatskoj vrlo vjerojatno znaju da se radi o velikim, klasično pubovski uređenim (doduše, svi Harat's ovi pubovi imaju i neki dodatni detalj, potpis interijera) mjestima u kojima se sjajno pije, zabavlja, provodi, upoznaje, plaše, smije... I kvalitetno jede.

Ok, zagrebački Harat's (Opatovina) ne nudi hranu, ali sve ostalo navedeno nudi u gotovo neograničenim količinama. Kako nam otkriva Vanja Šamarinec, voditelj hrvatskih Harat'sa, pubovi su sjajno primljeni u Srbiji, u Kazahstanu, u Sloveniji, Rusiji i u Americi, a „u čeki“ su Bugarska, Cipar i Grčka. I ti neće biti kraj.

- Nipošto. Riječ je o najvećoj svjetskoj franšizi i nas brojka 120 ne fascinira. Želimo više, a znamo da možemo, jer – potencijalnim partnerima ćemo vrlo lako pojasniti zašto je s nama dobro poslovati. Direktno se obraćamo proizvođačima pa su naše nabavne cijene vrlo niske. Zasad smo u Rijeci, Splitu, u Rovinju i Zagrebu, vjerujem da će tu uskoro biti i Osijek, Zadar, Opatija, Dubrovnik... Otvoreni smo za suradnju, nudimo doista puno – kaže gospodin Šamarinec i pokazuje nam fresku zagrebačkog puba na Opatovini, jedan od detalja koji Harat's pubove čini drugačijima.

Nogometne, ali ne samo nogometne fun zone, puno sporta, svi postojeći TV kanali za praćenje doista svega što se giba Zemljom, najava novih navijačkih partija za SP u Kataru, beer festivali... Pubovi nude 16 vrsta točenog piva, 50 vrsta viskija, zabave uz rock, funk, blues, partiji 90-ih itd.

Harat's franšiza dobitnik je cijele kolekcije svjetskih nagrada uključujući i nedavno Forbesovo priznanje. Dakle, nije šala.

- Puno pažnje posvećujemo privatnim pivarima, ali i glazbi, dajemo šansu manje poznatim a sjajnim izvođačima, uskoro kreću i tematske večeri Marije Jurić Zagorke, nadamo se i šarenom Adventu u Harot'su! – zaključuje voditelj hrvatskih franšiznih barova i pokazuje fotografije prepunih terasa sretnih ljudi od 18 do 99, kako se to kaže. Najnoviji štos je – pub on wheels.

Pokretni pub, prikolica, potpuno opremljena. Zakupiš i postaviš gdje želiš. Ludo. Velika priča, ozbiljna priča, ako postoji netko tko ne zna kako izgleda zabava u pubu irskoga stila, neka prošeta do Opatovine , Marmuntove, Pod Kaštelom ili Obale Aldo Rismonda

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije