Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Halloween u Lidlu - strašno dobra iznenađenja za sve generacije

Halloween u Lidlu
Foto: Promo
1/6
23.10.2019.
u 11:15

Znamo da volite Lidlovu ponudu, ponekad toliko da vas to plaši!

S razlogom, jer bliži nam se Halloween, oni zabavni dani kada se plašimo uz horor filmove, zbijamo crnohumorne šale i zastrašujemo naše najbliže da se svi dobro nasmijemo. I ove godine Lidl je pripremio ponudu od koje ćete zavrištati - od radosti, naravno. Ne propustite genijalne Halloween proizvode za sve generacije.

Foto: Arena Hospitality Group

Od četvrtka, 24. listopada, u svim Lidlovim trgovinama možete pronaći atraktivne kostime, maske, slane i slatke poslastice kojima ćete teško odoljeti.

U ponudi su šareni vještičji kolačići, genijalna Halloween tjestenina, monster pizza, vještičji medaljoni, vampirska krv - svježi sok.

Foto: Arena Hospitality Group

Zasladite se čokoladnim duhovima, jezivim čokoladnim očima, a tu je i mješavina za vještičje kolače, bundeva punjena bombonima, vampirski zubi - gumene tarantule, i ostale stravične slastice koje možete pronaći po odličnim cijenama u svim Lidlovim trgovinama. Nikako ne propustite i odličnu ponudu kostima, maski i modnih dodataka. Za nešto mlađe u ponudi su također razni dječji kostimi – vampiri, vještice, mačke, maske, obruč za kosu, šeširi.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije