Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ukrala pozornost mladenki

Haljina pokrenula veliku raspravu: Je li primjerena za vjenčanje?

Facebook
09.07.2020.
u 12:10

Iako neki nemaju ništa protiv ove haljine, većina smatra da je neprimjerena za vjenčanje.

Gotovo svaka mladenka na svom vjenčanju želi biti u središtu pažnje, ali to je teško postići ako vaši gosti dođu neprimjereno odjeveni. Jedna žena na društvenim mrežama pokrenula je veliku raspravu oko haljine koju je nosila na prijateljičinu vjenčanju, a mnogi su bili protiv njezine odjevne kombinacije, prenosi Daily Mail.

Rasprava je krenula kada je jedna korisnica Reddita na svom profilu podijelila fotografiju mladog para te kritizirala njezinu haljinu.

"Zgodni gosti na vjenčanju, ali ukrala je svu pažnju prozirnom haljinom", istaknula je u objavi. 

Foto: Daniel Pavlić

Fotografija prikazuje muškarca u plavom odijelu, ali svu pažnju privukla je njegova partnerica u crvenoj prozirnoj haljini. Iako su izgledali fantastično, mnogi smatraju da njezina haljina nije primjerena za vjenčanje.

"Netko je pokazao sve u ovoj haljini! Da imam tijelo kao ona, i ja bih se tako odijevala svaki dan. No imam osjećaj kao da ima nekih razmirica s mladenkom. Ta haljina neprimjerena je za vjenčanje", komentirala je jedna žena. "Da gornji dio nije proziran, bila bi u redu za vjenčanje. Slatka je haljina, samo ne za ovaj događaj", složila se s njom jedna korisnica. 

Foto: Daniel Pavlić

"Sve ovisi o krugu prijatelja koji imate. Da je ovo moje vjenčanje, ne bih imala problema. Izgleda stvarno dobro", komentirala je druga korisnica. "Da se netko takav pojavi na mom vjenčanju, ne bih ni reagirala. Odgovara joj odlično i ništa joj ne ispada, tako da  je dobra za nju", glasio je još jedan komentar.

Pitali smo bicikliste kakvo je stanje cesta po kojima mogu voziti i zašto vole bicikliranje:

Komentara 8

PE
Pederi
13:42 09.07.2020.

Za prostititke je i više nego primjerena.

Avatar jeremija1
jeremija1
16:45 09.07.2020.

dobra je ova crvena. sve je na svojim mestu

PS
popevke sAm slagal
14:12 09.07.2020.

Tko je kriv mladenki što je nije nadmašila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije