Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jedina mana

Gucci je rasprodao ovaj badić od 2500 kn u kojem se ne smijete kupati

Foto: Instagram
1/2
23.09.2018.
u 16:59

Cijeli internet i korisnici društvenih mreža bruje o tome kako ovaj badić, koji se odmah i rasprodao kad je došao na tržište, nije namijenjen za kupanje i nikome nije jasno kako se uspio rasprodati.

Modna kuća Gucci izbacila je kupaći kostim koji košta oko dvije i pol tisuće kuna, a poseban je po tome što se u njemu ne možete 
kupati u bazenu!

Cijeli internet i korisnici društvenih mreža bruje o tome kako ovaj badić, koji se odmah i rasprodao kad je došao na tržište, nije 
namijenjen za kupanje i nikome nije jasno kako se uspio rasprodati.

 

Naime, na etiketi badića piše kako zbog prirode materijala od kojeg je napravljen, kostim ne bi smio dolaziti u doticaj s klorom.

- Zašto bi netko dao 290 funti za kupaći kostim na kojem piše da nije napravljen za kupanje? - pitao se jedan korisnik na Twitteru. 
Na stranicama robne kuće Selfridges na kojoj se badić prodaje piše kako se može nositi uz suknje i traperice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What about a gucci #swimsuit ?? 👙 #gucci#gucciswimwear#gucciswimsuit#fashion#fashionable#fashionaddict

A post shared by Fashion Police (@fashionpolice_leb) on

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

~ But it’s fabulous tho!😂 #gucci #gucciswimsuit #swimwear #fashionblogger #dcfashionblogger #fashionswimsuit

A post shared by Queen Luxuary (@veronica_duhart) on

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 14

KO
koraknaprijed
17:11 23.09.2018.

Prikladno za sponzoruše.

MA
Marina58
17:38 23.09.2018.

Nikome nije jasno? E pa meni je jasno. Glupače koje su spremne dati tolike pare za badekostim (pa bio on i funkcionalan) ne čitaju što piše, a nije im ni važno. Bitna je cijena, logo i "it" status. Njima badić ne treba za plivanje nego za pokazivanje i sekcije.

DU
Deleted user
17:15 23.09.2018.

badić …...a sto mu je to badić . jel to neki dijalekt iz gruntovca. ...I cijeli internet i korisnici društvenih mreža bruje….. evo ja da nisam odje procito ne bih imo pojma, a od jutros sam na "internetu".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije