Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Horor

Grozno iskustvo: Zbog loše odrađenih ekstenzija trepavica skoro je oslijepila

Lainey Palmer
20.01.2020.
u 15:57

Djevojka je dobrovoljno bila model za tretman ekstenzija trepavica, a skoro je oslijepila.

Lainey Palmer (19) kaže kako je prava sreća da još uvijek vidi nakon loše odrađenih ekstenzija trepavica. Ova trenerica jahanja iz Brentwooda odlučila je dati djevojci koja se tek učila raditi ovaj tretman, da na njoj vježba. Još uvijek bez certifikata za rad, djevojka je Lainey zalijepila umjetne trepavice u oko. Kaže kako je imala osjećaj da ima igle u očima i kako njezine prirodne trepavice ništa nije moglo spasiti. Podijelila je svoju priču za Metro.co.uk., kako bi upozorila druge.

Foto: Lainey Palmer

"Vidjela sam oglas na Facebooku da djevojka koja se tek uči raditi traži modele za klasične ekstenzije trepavica. Imala sam alergijsku reakciju na ljepilo, pa su rekli da će koristiti drugo, ali sada sam sigurna da nisu zbog ovoga što mi se dogodilo. Štipala mi je oči stvarno jako i rekla sam joj da me boli, ali morala sam joj čak tri puta reći da stane jer ne mogu podnijeti bol. Kada sam otišla liječniku rekao mi je da je prava sreća što još uvijek vidim. Nikada više neću ići kod nekoga tko ne radi to dugo."

Lainey je ispričala da je morala zamoliti da stanu s tretmanom jer ju je jako boljelo, a menadžerica salona ponudila je da maknu ekstenzije. Odbila je jer ju je već ovo stavljanje užasno boljelo, otišla je kući i bila šokirana kada je vidjela da su zalijepljene za unutrašnjost oka. "Nije ih ni dovršila, nisam joj dozvolila jer su mi oči užasno nateknule i boljelo je. Nisam htjela da mi netko više dira oči već sam otišla kući i dogovorila da dođem idući dan da mi ih skine. Bilo je još gore, imala sam osjećaj da su mi igle u očima. Čak je i moj dečko, Reece znao da nešto nije kako treba."

Foto: Lainey Palmer

Pozvala je hitnu, a oni su joj savjetovali da ode u bolnicu gdje su joj isprali oči od ljepila. Nakon dva sata masiranja očiju i pokušavanja da ih skine, Lainey kaže kako ih je na kraju naglo počupala jer nije više mogla trpjeti bol, a nakon toga su joj oči toliko otekle da je morala izostati dva dana s posla.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije