Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predivna gesta

Gost oduševio napojnicom koju je ostavio u kafiću prije lockdowna; vlasnik mislio da je riječ o zabuni

Brendan Ring/Facebook/NighttownCleveland/Facebook
30.11.2020.
u 14:21

Vlasnik nije mogao vjerovati, a gost je poručio da zna koliko je teško ugostiteljima u ovoj situaciji

Brendan Ring, vlasnik jazz kluba i restorana Nighttown u Clevelandu, objavio ja na Facebooku predivnu gestu jednog gosta.

Kako je zbog koronavirusa ovaj restoran, kao i drugi, morao zatvoriti svoja vrata, jedan nepoznati muškarac došao je popiti pivo zadnju večer prije zatvaranja. 

Roditeljska ljubav nema granica: Enver na glavnom zagrebačkom trgu spava više od 120 dana i traži pravdu za svoju preminulu kćer! ❤️

Zatražio je račun, a onda je upisao napojnicu od čak 18.900 kuna (3000 dolara)! Vlasnik je potrčao za njim misleći kako je došlo do zabune, no muškarac je rekao da je htio učiniti uslugu jer zna koliko je teško ugostiteljima tijekom pandemije. "Podijelite s osobljem i vidimo se kada ponovno otvorite", poručio je.

Foto: Brendan Ring/Facebook/NighttownCleveland/Facebook

Ring je napisao na Facebooku kako ne želi otkriti ime velikodušnog čovjeka, ali kako mu poručuje da su osoblje, on i svi u restoranu neizmjerno zahvalni na ovoj predivnoj gesti, prenosi UNILAD.

Došao je ukrasti staklenku s napojnicama, na jednu stvar nije računao:

1/1

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije