Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zanimljiv izbor obuće

Gošća na vjenčanju obukla bijelu haljinu, ali to čak nije najgore što je napravila: "Ovo je užasno", kažu drugi

Reddit
18.01.2022.
u 14:27

Korisnici društvenih mreža ostali su šokirani odlukama ove gošće na vjenčanju

Svaka gošća na vjenčanju zna pravilo da ne smije nositi bijelu boju, ali i da se mora srediti te izgledati pristojno i elegantno. No, kako piše The Sun, čini se da ta nepisana pravila ne znaju svi jer je jedna djevojka šokirala društvene mreže svojim izgledom na vjenčanju.

Naime, na društvenom forumu Reddit podijeljena je fotografija sretnog para i jedne gošće na vjenčanju. I to ne obične gošće, već mladenkine pomajke koja nosi bijelu čipkastu haljinu i cipele koje su zbunile mnoge.

5 stvari koje žene primijete na muškarcima na prvom spoju:

1/7

Foto: Reddit

Naravno, ne osjećaju se svi ugodno kada nose štikle, ali očekivali biste lijepi par sandala ili otmjenih cipela koje idu uz haljinu. Ipak, ova žena obukla je nešto sasvim neočekivano – crne, kožne čizme. I ono što je trebalo biti lijepa obiteljska fotografija, sada je predmet ismijavanja.

"Dakle, ne samo bijela haljina, već čizme koje izgledaju kao crne uggsice”, komentirala je jedna korisnica, dok je druga dodala: "Iskreno, ovo je bilo kao da je moja sestra  htjela nositi svoje doc Martens sa svojom elegantnom dizajnerskom haljinom. Njezino je obrazloženje na kraju bilo da bi, budući da je vjenčanje bilo vani, doc Martens bile prikladnije od štikli.”

Pustili mačku video vjeverice, a on napao zaslon i odmah požalio!

Komentara 2

IM
Immanuell
03:46 19.01.2022.

Kako možete prenositi bubetanje priproste raje po facebooku?! Pa zar je to sadržaj za novinski članak što se komšinica Manda koja je cijeii život išla u nadnice "šokirala kad je vid'la kako se njena jetrva obukla"?! To su crtice iz života namijenjene njenim poznanicima i prijateljima, ne cijeloj naciji..... Na šta se ova tiskovina svela.......

Avatar Tombstone
Tombstone
22:02 18.01.2022.

Ne znam tko je to ostao sokiran, ali to bi bila poprilicno normalna kombinacija ne samo u CA nego i na cijelom jugozapadu. Cudno je da nikog ne smeta frajer: bijeli sako i sulja, crne cehla i crno bijela kravata i- smedje suze

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije