Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila na Redditu

Gošća na djevojačkoj zabavi ostala u šoku 'darom' koji je dobila od mladenke

Djevojačka zabava
Foto: Getty Images
18.10.2018.
u 20:00

Ipak, gošća koja je objavila račun, i htjela ostati anonimna, zaključila je kako će se barem za ispostavljeni račun za djevojačku zabavu na vjenčanju "dobro najesti".

Jedna je gošća djevojačke večeri ostala poprilično iznenađena nakon što je dobila neočekivani "dar" nakon zabave od mladenke. Riječ je o računu za troškove organizacije održane zabave koji su dobile svaka od sedam uzvanica. 

Mladenka je svakoj gošći poslala e-mailom račun s detaljnim ispisom troškova, podijeljenih na sedam dijelova, što je u konačnici iznosilo oko 24 dolara po osobi. Iako iznos računa nije veliki, gošću je iznenadio postupak buduće mladenke koja je troškove hrane, pića, ali i ukrasa za zabavu, podijelila na jednake dijelove među svojim uzvanicama. 

Na računu je naznačeno kako svaka gošća mora platiti pet dolara za kokice, limunadu, slatkiše... Za pizze duguje nešto više od 11 dolara, 43 centa za voće i sl. 

Foto: Reddit
Foto: Reddit

Fotografiju računa objavila je na Redditu, a šokirani su i mnogi korisnici te mreže koji su joj napisali kako takav postupak mladenke nije u redu. Neki su se zapitali kakav je to bio dosadan party na koji se potrošilo više od 80 dolara za pizzu, a tek 23 dolara ukupno za piće? Našao se tu i komentar u obranu mladenke jer je organizacija vjenčanja i djevojačke zabave popriličan stres koji iziskuje i poprilične troškove. 

Ipak, gošća koja je objavila račun i htjela ostati anonimna, zaključila je kako će se barem za ispostavljeni račun za djevojačku zabavu na vjenčanju "dobro najesti". 

Pogledajte i video Odličan ples oca i mladenke

Komentara 8

OB
ObrenM
10:41 18.10.2018.

Dali ste vi normalni ?!

IV
ivica.vranjic
22:24 18.10.2018.

Smečernjak

DU
Deleted user
00:38 19.10.2018.

Drugi put u goluguz klub i nema frke. Sve se placa na licu mjesta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije