Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
treba pomoć

'Godinama sam trpio suprugino ponašanje i brak bez seksa, ali sad imam nevjerojatnu aferu'

shutterstock
24.02.2022.
u 21:38

Rekla mu je da je shvatila koliko ga voli i da želi da pokušaju ponovno.

– Nakon godina promjena raspoloženja, bez libida i lošeg mentalnog zdravlja, moja supruga konačno dobiva pomoć - ali samo zato što je otkrila moju dugogodišnju aferu. I sada se dvoumim hoću li prekinuti svoju aferu i pokušati oživjeti naš mrtvi brak – napisao je jedan muškarac za The Sun.

Njihov brak u problemima je već nekoliko godina. Promjenjivo ponašanje njegove supruge i nezainteresiranost za seks natjerali su ga u zagrljaj stare prijateljice. U braku su 18 godina i imaju dvoje djece, od 15 i 13 godina.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

– Iskreno govoreći, jedina stvar koja me spriječila da odem prije nekoliko godina su moja djeca. Moja supruga i ja smo jednom bili duboko zaljubljeni.  No s godinama se sve više povlačila i odgurivala me. Prestala je htjeti imati seks i nije htjela razgovarati o tome. Na kraju sam odustao od pokušaja. Utjehu sam potražio kod stare prijateljice, ali moja supruga je to saznala prije mjesec dana – nastavio je.

Očekivao je da će prekinuti brak, ali, umjesto toga, otišla je kod terapeuta, koji joj je dijagnosticirao depresiju i da je sada shvatila da su njezine promjene raspoloženja rezultat traume iz nasilne tinejdžerske veze. Rekla mu je da je shvatila koliko ga voli i da želi da pokušaju ponovno. Sada ne zna što da radi. Glava mu kaže ostani, a srce da ode.

– Ovo je teška dilema, bez ispravne odluke, pa bi možda bilo dobro da se malo maknete od obje žene. Ne postoji način da znate hoće li stvari s vašom ljubavnicom uspjeti, a posljedice odlaska bit će ogromne. Molim vas, nemojte ostati sa svojom ženom samo zato što ima psihičkih problema. Ostanite samo ako vidite sretnu zajedničku budućnost i ako pokaže da je predana dobivanju podrške koja joj je potrebna – odgovorila mu je Deidre.

Kako se rade najpopularnije krafne iz zagrebačke slastičarnice Orijent?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije