Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

GO!VuGorice - doživite čaroliju okusa na Međimurskoj vinskoj cesti

GO!VuGorice
Foto: Matej Ščavničar
1/5
05.07.2020.
u 08:00

Vino se pije da bi se o njemu pričalo, da bi se u njemu uživalo, ili jednostavno, tek tako.

Mnogi od nas uživaju u pogledu na čašu koja u svojoj nutrini čuva ili crno ili bijelo blago, potpuno je nevažno, te kada konačno prislonimo usne na hladno staklo, već u prvom gutljaju osjetimo čaroliju okusa i mirisa, od voćnih nota preko svježine do teških zemljanih bukea.

Vrijedni članovi Udruge vinara Hortus Croatiae iz Štrigove predstavili su novi projekt pod nazivom Go!VuGorice da bi otvorili vrata svojih podruma za sve ljubitelje vinske kapljice kao i za one koji će to tek postati.

Entuzijastični međimurski vinari,  unatoč ovim izazovnim vremenima  žele potaknuti uživanje u vinu i spojiti ono što je već od davnina najbolja moguća „ljubavna veza“: vino i hrana. I to ne bilo kakvo ili bilo koje vino, već najbolja vina koje malo Međimurje može ponuditi. A nudi preko dvadeset vina s decanterovim medaljama i preko  250 vinskih varijacija na temu.

Foto: RTL Digital

GO!VuGOrice otvara vinarije cijele godine i to svakog vikenda. Sve informacije o radnim vremenima vinarija i njihovim programima objavljivati će se na društvenim mrežama i web stranici www.urbanovo.hr

Foto: Mario Jakšić

Ne propustite GO!VuGorice 11. i 12. srpnja kao novu mogućnost za posjet Europskoj destinaciji izvrsnosti (EDEN) za lokalnu gastronomiju i turizam  gdje ćete uživati ne samo u eno i gastro ponudi već i u kulturnim poslasticama te prirodnim ljepotama pitoresknog Gornjeg Međimurja.

Foto: Matej Ščavničar

Nekada je vrhunsko vino  bilo dostupno samo kraljevima i aristokratima. Danas je dostupno svima. Namočite njime usne i nepce na Međimurskoj vinskoj cesti jer Međimurje daje više!

Foto: TZMŽ-MDV

 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije