Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svjetski dan orgazama

Glumite li orgazme? Ovo je dobro znati!

Seks
Foto: Thinkstock
1/5
30.07.2019.
u 19:37

Nedavno istraživanje pokazalo je i da su tri od četiri žene barem jednom u svom životu odglumile orgazam

Višestruki orgazmi su rijetko spominjana tema, osobito ako uzmemo u obzir da se mnogi muče s time da dosegnu vrhunac...Za početak, za istraživanje tijela potrebno je mnogo vremena i strpljenja (kao i vrhunske igračke). Povijesno gledajući, ženski orgazam je često stavljan u okvire trivijalnog i o njemu postoji puno manje istraživanja nego o muškom vrhuncu.

Zahvaljujući radu revolucionarnih istraživača, tijekom 1970-ih, kao što su Alfred Kinsley, Virginia Johnsons i William Masters, sada možemo pričati o višestrukim ženskim orgazmima, za koje se ranije smatralo da su anatomski nemogući. Jeste li ste znali da žene mogu postići pet ili šest orgazama u bilo kojem roku, dok muškarci moraju napustiti teren nakon svakog čina kako bi se oporavili?

Nedavno istraživanje pokazalo je i da su tri od četiri žene barem jednom u svom životu odglumile orgazam, piše Metro. Razlog? Najčešći je onaj jer su htejel da seksualni odnos završi. Drugi najčešći razlog je očuvanje samopuzdanja partnera. Lijepo, zar ne? No, svakako bi bilo bolje da su ga - doživjele!

Tijekom istraživanja koje je proveo proizvođač seksualnih igračaka, Lelo, otkrilo se da žene puno lakše postignu vrhunac tijekom
solo-igre jer je mogućnost stvaranja savršenih preduvjeta za orgazam (kao što su položaj, raspoloženje, okruženje … da spomenemo samo nekoliko) raste eksponencijalno kada je žena usredotočena samo na svoje potrebe.

Ovo su četiri činjenice o ženskoj seksualnosti koje je dobro znati...

1.) 40-60% žena masturbira, u usporedbi s 98-99% kolega muškaraca. 

2.) Samo 18% žena može doživjeti orgazam tijekom penetrativnog seksa. Postoji mnogo, mnogo načina za postizanje orgazama, a klitoralni orgazam je među najpopularnijima. Uložite u ogledalo, lijepu igračku, i vrijeme je da zavolite ono što vidite. 

3.) 50% žena može postići višestruki orgazam tijekom solo igre. Potrebno je puno vremena i prakse da biste bili sinkronizirani s partnerom. Postavite sebi i svom partneru cilj, a nakon toga vježbajte, vježbajte, vježbajte – sami.

4.) Prednosti masturbiranja: to je najsigurniji vid seksa za žene (nema trudnoće, spolno prenosivih bolesti i nelagode), ublažava stres, poboljšava poimanje o vlastitom tijelu, povećava kvalitetu sna kao i samopoštovanje, ublažava menstrualne grčeve i poboljšava mišićni tonus u području zdjelice.

Pogledajte i video Ispala joj kosa nakon blajhanja pred kamerom

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
22:16 30.07.2019.

Ja ne glumim !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije