Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glavni cilj seksa

Glume li neke žene zbog ovoga orgazam?

orgazam, seks
Foto: Thinkstock
24.03.2017.
u 10:05

Muškarcima puno znači kada žena doživi vrhunac u spavaćoj sobi i time zapravo 'hrane' svoj ego

Postizanje orgazma cilj je svakog seksa. Bilo da se radi o muškarcu ili ženi, oboje žele da seks završi na obostrano zadovoljstvo. No, muškarci su ti koji to ipak malo više žele da njihove partnerice dožive orgazam jer time ''hrane'' svoj ego.

Pokazuje to istraživanje koje je provedeno na 810 muškaraca, u prosječnoj dobi od 25 godina, koji su podijelili svoja seksualna iskustva. Studija je objavljena u časopisu ''The Journal of Sex Research'', a ona pokazuje kako muškarci uvijek traže potvrdu toga jesu li dobri u krevetu. Dokazano je i kako će neki od njih odbiti konstruktivnu kritiku na svoj nastup i tehniku u krevetu.

– Muškarcima ženski orgazam zapravo mnogo znači jer tako potvrđuju svoju muškost pa se osjećaju dobro. Zadovoljni su kad svojoj partnerici priušte orgazam. Stoga neke žene glume orgazme jer jednostavno ne žele povrijediti osjećaje svog partnera – kažu autori istraživanja.

Oni tvrde i kako su za ženski orgazam zaslužni i muškarac i žena koja se također treba potruditi oko njega, a ne samo čekati da je njezin partner dovede do vrhunca. 

>> Evo koje žene najrjeđe doživljavaju orgazam...

>> 7 stvari koje bi žene voljele da muškarci znaju o ženskom orgazmu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije