Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
akromatski

Genijalna kampanja stilistice Lane Jurčević i njezinog branda TOXICAT!

Toxicat
Foto: Karmen Poznić
1/6
18.02.2014.
u 12:11

Dizajnerica je inspiraciju potražila u geometrijskim oblicima, jednostavnosti, te spajanju mekanih i udobnih materijala

Prva Toxicat kolekcija odjeće pod nazivom ''A (symmetric) gameplay'' udovoljava svakoj mladoj ženi, neovisno o njezinom stilskom izričaju. Sloboda kombiniranja, igra geometrije, monokromatski tonovi, funkcionalnost te udobnost odraz su kolekcije iza koje stoji mlada i talentirana dizajnerica Lia Stazia (Željka Molnar).

Osim što je školovana modna dizajnerica, Lia je blogerica (Lost in a Fairytale) i stilistica. Do sada je dizajnirala nakit koji je predstavila na Dreft Fashion Week-u, te je činila dizajnerski dvojac koji stoji iza imena Vintage Faith.

Foto: Karmen Poznić

Dizajnerica je inspiraciju potražila u geometrijskim oblicima, jednostavnosti, te spajanju mekanih i udobnih materijala akromatskih boja tvoreći upečatljivu i prepoznatljivu igru simetrije i asimetrije.

Žena koja nosi Toxicat moderna je ali i drugačija, ne boji se pokazati tko je kroz odjeću. Snažna. Pozitivna. Izražajnije osobnosti. Teži odjeći koja će joj dati prostora da se izrazi, transformira i kombinira ovisno o prilici i osjećajima. Prikazuje njenu elegantnu stranu s dozom stava. Jednostavnu s dozom upečatljivosti i karaktera. Zaigranu uz dozu smirenosti.

Kampanja je ostvarena u suradnji sa fotografkinjom Karmen Poznić i prekrasnim modelom Anom Mariom Cajner, dok je za šminku zaslužna Tena Bašić, a za oblikovanje kose Nina Dundur. Modnu priču i vizualnu ideju potpomogao je zaokružiti Sexy Plexy nakit.

>>Diva s crvenog tepiha! Ukradi blistavi stil Danijele Martinović

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije