Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlična metoda

Genijalka za čišćenje otkrila kako ukloniti kamenac na vratima tuš kabine - treba vam dva proizvoda

Instagram/mrs.ds.cleaning.reviews
01.01.2021.
u 07:00

Oba proizvoda, kako ona tvrdi, pomoći će da voda brže teče po vratima tuš kabine, a samim time stvarat će se i manje kamenca.

Mrs D, žena koja na Instagramu svakodnevno dijeli savjete i trikove za čišćenje otkrila je svojim pratiteljima kako je najlakše očistiti vrata od tuš kabine na kojima se skupio kamenac - treba vam samo dva proizvoda!

Kako prenosi The Sun, ona je prvo koristila kremasto sredstvo za čišćenje marke Cif koje možete pronaći u obližnjoj trgovini, a nakon što ga je dobro isprala, sve je prešla s krpom i još jednim proizvodom - sredstvom za čišćenje stakla na automobilu. Ispere i dobro obriše i to sredstvo krpom.

Pogledajte video:

Oba proizvoda, kako ona tvrdi, pomoći će da voda brže teče po vratima tuš kabine, a samim time stvarat će se i manje kamenca.

Izbjegavajte pretjerano čišćenje - sterilni domovi nisu uvijek najzdraviji:

1/1

Komentara 1

DU
Deleted user
12:56 01.01.2021.

To je za dva bedaka,jedan sam ja koji to čitam , a drugi je onaj koji ti piše.Najlakše se kamenac na vratima tuš kabine ukloni čekićem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije