Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
seksistatistika

Genijalan razlog da ne preskačete seks: `Pohvatajte se` tri puta tjedno

Shutterstock
17.03.2019.
u 23:41

Parovi koji se redovno maze imaju osam puta manje šanse za depresiju od parova koji se, recimo, ljube samo za vrijeme seksa.

Kada je riječ o seksu, postoji mnogo zanimljivih činjenica koje vrijedi spomenuti. Ovaj put stavljamo "na hrpu" neke od najzanimljivijih ...

– Ljudi koji u prosjeku vode ljubav tri puta tjedno izgledaju i do sedam godina mlađe.

– Žene koje nisu u vezi više privlače zauzeti nego slobodni muškarci.

– 58% muškaraca i žena koji redovno gledaju erotske filmove sa svojim partnerom slobodniji su u seksu i lakše udovoljavaju svojim partnerima.

– Parovi koji se redovno maze imaju osam puta manje šanse za depresiju od parova koji se, recimo, ljube samo za vrijeme seksa.

– 53% žena barem je jednom koristilo vibrator.

– Žene koje redovno vježbaju imaju bolju cirkulaciju i u genitalnom području, pa su samim time i zadovoljnije seksualnim životom.

– Nošenje potpetica od 10 cm pospješuje snagu mišića zdjelice, što znači da žene koje često nose štikle lakše doživljavaju orgazam.

– Žene koje redovno masturbiraju također lakše postižu orgazam prilikom seksa.

– Neke žene mogu doživjeti orgazam samo stimulacijom grudi.

– Jutarnja kava ima afrodizijska svojstva. Barem ako je suditi po rezultatima studije koja je pokazala da su štakori od kofeina napaljeniji. – Globalno istraživanje pokazalo je da Austrijanci najviše prakticiraju oralni seks.

– Nijemci su se pokazali kao najgori ljubavnici kada su seksualne vještine u pitanju.

– Parovi koji u spavaćoj sobi nemaju televizor u prosjeku vode ljubav 50 posto češće od parova koji u sobi imaju televizor.

– Stručnjaci tvrde da redovan seks pomaže u borbi protiv migrene.

Pogledajte i video Savjeti za jednostavnije čišćenje

Ključne riječi

Komentara 1

JU
junkerovkaputzapovlačenje
09:07 18.03.2019.

je li ono austrijska nadbiskupija djelomični vlasnik večernjerg??????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije