Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Gdje na more – ima li mjesta, je li kasno…?

Gdje na more
Foto: Promo
1/7
09.08.2018.
u 08:56

Vremenske prilike idealne su za izležavanje na plaži, a još uvijek se diljem obale može pronaći i neki kutak za potpuno opuštanje

Ove godine čini se kao da je ljeto došlo malo kasnije. Dobra je vijest to što se čini kako će potrajati pa velik broj Hrvata tek sada bira svoje ljetno odredište. Vremenske prilike idealne su za izležavanje na plaži, a još uvijek se diljem obale može pronaći i neki kutak za potpuno opuštanje, prilagođen svim preferencijama i budžetima.

Krenimo redom. Za one koji priželjkuju komforno ljetovanje tik uz more, bez trošenja vremena na dugo putovanje, tu je Malinska na otoku Krku. 7 polupansiona u hotelu Malin, 4* dostupno je već od 3.759 kn po osobi i uključuje predivan pogled i potpuno opuštanje. Malo dalje od Krka, a opet dovoljno blizu, čeka i Kukljica na Ugljanu, jednom od najnaseljenijih hrvatskih otoka.

Foto: Promo

Smještena svega 15 minuta vožnje trajektom od Zadra, daje mogućnost urbanih i zabavnih trenutaka, a opet nudi mir i blizinu mora u okruženju borove šume i prirodnog hlada. Apartmani u Kukljici su obnovljeni i smještaj za četiri osobe dostupan je po cijeni od 4.403 kn. Za ljubitelje pravih dalmatinskih gušta i toplog nam juga, tu je Stari Grad na Hvaru. Okružen borovim šumama, hlađen ljetnim maestralom, Stari Grad je u vrućim ljetnim danima rijetko dalmatinsko mjesto u kojem je zrak osvježavajući, a san okrepljujući.

Foto: Promo

Sedam polupansiona u hotelu Arkada s 2* na samoj obali dostupno je po cijeni već od 1.340 kn po osobi.

Po svemu sudeći, još nije kasno za odličan odmor uz najbolju anti stres terapiju – najljepše nam zalaske sunca i dobro društvo tik uz najdraže nam Jadransko more za koje nas vežu uspomene još iz djetinjstva. Najbolje ponude pronađite www.atlas.hr.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije