Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Salame Croatica

Gavrilović ima najpoželjnijeg gosta za blagdanska druženja

Salame Croatica
Foto: Promo
22.11.2017.
u 12:53

Premium trajne salame Croatica ujedinjuju najbolje okuse Hrvatske

Malo tko je imun na predblagdansko doba kada se prisjećamo dobrih, starih vremena, obiteljskih okupljanja i omiljenih delicija. Svatko od nas ima svoj okus koji ga u trenu odvede na putovanje tamo gdje zlatna plavu ljubi, zvuk zvona nadglasava se s cvrčcima, kristalno more udara u brodski trup ili gdje crveno sunce ujedinjuje miris vina i klapu u noći. I kada pomislite da je nemoguće dobiti sve od navedenoga u jednom potezu, Gavrilovićeve premium trajne salame Croatica donose savršenstvo okusa iz svakog kutka Hrvatske.

Riječ je o mirisnim cvjetovima Fiore salamino, Primorska rožica, Kulenov cvijet i Cvit Dalmata koje svojim okusom odražavaju veliku tradiciju, specifičnost svakog našeg podneblja i temeljne značajke kojima se odlikuju vrhunski proizvodi Gavrilovića. Svaki cvijet na jedinstven način priča bogatu gastronomsku priču Slavonije, Istre, Primorja i Dalmacije uz ujednačen raspored vrhunskog mesa i domaćih začina omotanih u harmoniju okusa salama Croatica.

Poslužuju se tanko narezane u obliku cvijeta u kombinaciji s vrhunskim autohtonim hrvatskim sirevima poput mekog Škripavca, tvrdog Paškog sira, dimljenog sira ili svježeg sira i vrhnja začinjenih crvenom paprikom i češnjakom.

Potražite ih na policama trgovina te uživajte u njihovoj degustaciji i ukusnim sendvičima u trgovačkim centrima tijekom studenoga. I putovanje najboljim okusima Hrvatske može početi!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije