Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Proročanstvo

Gatara prorekla Nikolini Pišek da će nakon kćeri roditi sina

nikolina pišek
Marko Prpić/VLM
08.01.2010.
u 15:32

Iako joj je jednom gatara nagovijestila da će nakon kćeri Hane roditi sina, lijepa voditeljica Nikolina Pišek i njen partner Kristijan Curavić još ne razmišljaju o prinovi.

– Da, istina je, jednom, kad sam bila u velikom društvu, gatara mi je nagovijestila da ću roditi sina. Međutim, zasad ništa od toga, sve sam shvatila kao šalu. Jer jednom mi je proreknuto i da ću umrijeti mlada, pa na sreću ništa od toga – kroza smijeh nam je kazala Nikolina Pišek, koja je priznala da trenutačno ne postoji mogućnost da joj se ispuni prvi dio proročanstva, a hoće li se jednom ostvariti, vrijeme će pokazati.

Komentara 3

OB
-obrisani-
16:54 08.01.2010.

Ovo je vrhunac novinarstva.Uradak od dvije rečenice, iz koji smo saznali: prošlost,sadašnjost, a zlu ne trebalo i budućnost. To se zove kreativno,istraživačko i objektivno novinarstvo. Pa još i dobiti intervju od dotične Pišekice!!!! Bravo!! Pa bolji uradak možete dobiti od djeteta koje polazi prvi razred osnovne.

OB
-obrisani-
16:35 08.01.2010.

Kome gatare gataju? I kad bi mi nekad gatala, ne bih ništa platio a vjerujte, i tada bi me bilo sramota o tome pričati. Ova se eto \"ljepotica\" time hvali??

LU
luena
16:18 08.01.2010.

Gtara,ko gatara ...da zna itgatala bi sebi loto brojeve koji ce biti izvuceni,nebi ljudima novac iz dzepa izvlacila. Nije mi zao takvih ,koji svojom glavom ne znaju mislit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije