Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Gardenolo čajevi za ljubitelje modernih okusa

Gardenolo čajevi
Foto: Promo
1/2
14.09.2018.
u 10:57

U svom asortimanu Gardenolo ima dovoljno bilja i okusa za voćne slatkice, spavalice i one željne malo mira.

Jesen nam se šulja na vrata i vrijeme je za tople čajeve koji svojom aromom ispunjavaju naš veseli dom. Neobične, moderne kombinacije okusa koje ćemo ove jeseni sigurno obožavati dolaze iz Gardenolo čajeva i njihovih slatkih pakiranja. Već s prvim kapima kiše zagrijte vodu, ubacite čaj u najdražu šalicu i uživajte u mediteranskim okusima Gardenolo čajeva.

U svom asortimanu Gardenolo ima dovoljno bilja i okusa za voćne slatkice, spavalice i one željne malo mira. Jedinstvenost ovih čajeva krije se u uzgoju, a puno ljubavi i poštovanja upućuje se prema organski uzgojenom bilju. Okusi Mediterana ono je po čemu su Gardenolo čajevi poznati, a ujedno je i ono što će upravo vas zagrijati oko srca. Waking čajevi za ljepše buđenje dolaze u kombinaciji zeleni čaj s limunom i majčinom dušicom i rooibos čaj s bazgom i aromom meda. Zeleni čaj djeluje kao antioksidans, a sadrži pravu koricu organskog limuna za dnevnu dozu osvježenja i C vitamina. Minerale koji štite imunitet možete pronaći u rooibos čaju, a iako ne sadrži kofein pravi je izvor dobrog raspoloženja. Vaš organizam razbudit će se od same pomisli na tople šalice ispunjene ovim aromama.

Foto: Promo

Slatki i neobični okusi čajeva za ljubitelje voćnih kombinacija Gardenolo krije u voćnom čaju s hibiskusom i aromom nara te aromatiziranom čaju sa smokvom i bademom. Blago kiselkast okus hibiskusa uz slatki nar pršti od energije, a ukoliko svoju čajanku upotpunite nekim kolačićem vaše društvo sigurno neće ostati ravnodušno. Gardenolo čaj od smokve i badema prava je zamjena za zaslađenu kavu ili kapučino. Punoća slatke smokve i kremastog badema ispunjavaju šalicu odličnim orašasto-slatkim užitkom. Ako ste više ljubitelj umirujućih čajeva malo neutralnijeg okusa, Gardenolo čajevi za odmor pravi su opuštajući pomagači kada se bliže hladne noći. Metvica s lavandom i valerijanom te čaj od kamilice i matičnjaka s aromom jasmina prijatelji su sna i ugode. Metvica će ublažiti glavobolju i želučane tegobe, a valerijana nervozu i stres, prava kombinacija nakon napornog dana. Ako više volite kamilicu i njezin opuštajući miris uz kombinaciju jasmina pripremit će vas za dubok san. Toplina čajeva najpoznatija je u zimskom i jesenskom periodu, ali Gardenolo čajevi imaju i još jednu posebnu sposobnost. Oni mogu još malo produžiti ljeto. Upravo tako, dobro ste pročitali. Gardenolo kokteli u trenu će vas vratiti na plažu.

Ukusne recepte možete potražiti na Facebook stranici Gardenola, a svoj omiljeni Gardenolo čaj u prodavaonicama dm-a. Svi ljubitelji neobičnih okusa svoje nepce će razveseliti kombinacijama organski uzgojenog bilja Gardenolo čajeva čija je receptura jedinstvena u svijetu čajeva. Važno je samo uzeti svoju najdražu šalicu uliti vruću vodu i izabrati okus koji vam odgovara!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije