Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Paris Fashion week

Galliano ipak održao reviju, ništa od raskoši, glamura i poznatih

galliano revija (1)
Foto: arhiva vl
1/3
06.03.2011.
u 10:55

Sam Galliano nije se pojavio (navodno je već u Americi na liječenju), a u ime tvrtke došao je Sidney Toledano, šef LVMH, koji drži Dior i Galliano brend

John Galliano održao je u nedjelju kasno poslijepodne reviju u sklopu pariškog tjedna mode. Odnosno, kako kažu u njegovoj tvrtki, riječ je o "prezentaciji".

Zbog skandala koji je Galliano izazvao, uprava LVMH (tvrtke koja je većinski vlasnik i Diora i njegovog vlastitog brenda) odlučila se za nešto skromniju varijantu predstavljanja kreacija za jesen/zimu 2012. Samog Galliana na reviji nije bilo (šuška se da je on već na liječenju u Arizoni), ali je zato u ime tvrtke ondje bio Sidney Toledano, izvršni direktor LVMH.

Podsjetimo, Galliano je ovoga tjedna imao antisemitski ispad za vrijeme jednog noćnog izlaska u Parizu, a Dior mu je, gdje je punih 13 godina bio glavni dizajner, dao momentalni otkaz i ogradio se od njegovih izjava. 

Revija Diora, posljednja s njegovim potpisom, održana je u petak, a umjesto Galliana, publici se naklonio cijeli Diorov dizajnerski tim. 

Spomenimo i da Gallianova modna kuća od ranije nije u sjajnoj novčanoj situaciji. Anna Wintour već je nekoliko puta Gallianu svojim utjecajem omogućavala nalaženje investitora, koji su spašavali brend. Pitanje je kako će se novonastale okolnosti odraziti na daljnje poslovanje. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije