Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
samo za žene

G-shot: Uz injekciju lakše do višestrukih orgazama

vođenje ljubavi
Arhiva vl
23.10.2012.
u 16:37

Jedna losangeleska klinika već pet godina provodi terapiju injekcijama koja ženama omogućava još više zadovoljstva u krevetu...

Nakon što je konačno nedavno otkrivena G- točka ginekolozi i stručnjaci pronašli su način da je ojačaju i ženama omoguće nezaboravne višestruke orgazme. Naime, jedna injekcija kolagena popunjava G-točku i na taj način bitno poboljšava seksualni život žena, ali i parova općenito.

Pacijentica Carloine Cushworth (41) iz Leedsa koja se podvrgnula tom postupku kaže da se njen seksualni život preporodio. Orgazme postiže svaki put, a kaže da oni znaju trajati satima, piše Daily Mail.

"G-shot" stoji oko deset tisuća eura. Kirurški zahvat traje maksimalno pola sata i izvodi se pod lokalnom anestezijom. Naravno, odmah je osvojio Ameriku. U klinici Vaginal Rejuvenation Institute of America u Los Angelesu ginekolog David Matlock čak organizira mjesečne sastanke na kojima žene informira o postupku. Tijekom posljednjih pet godina terapiji se podvrgnulo nekoliko tisuća žena.

– Žene želim osnažiti i educirati. I zašto je to teško shvatiti? Pa to nije nešto poput nosa koji možete vidjeti i osjetiti – govori Matlock.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije