Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Fun Park Biograd otvorenjem sezone uz „Crazy Rides“ lansirao posjetitelje u atraktivan svijet zabave

Fun Park Biograd
Foto: Promo
1/3
26.04.2019.
u 14:15

Oni najmanji nisu mogli dočekati da uđu svijet zabave i igre, a mnogi su ove godine krenuli u prve pomorske bitke na atraktivnim lađama.

Jučer je Fun Park Biograd najveći zabavni park u regiji otvorio sezonu sa ludim adrenalinskim vožnjama  „Crazy Rides“, koje su nakon zime i obilnih uskršnjih obroka dobro razdrmale sve posjetitelje.  Dan taman za dobru zabavu privukao je i velike i male, a oni najhrabriji zarotirali su se u Tornadu, prohujali u rollercoasteru, zaplovili nebom na Skyflyeru, i snimili koju odličnu panoramsku fotografiju.

Oni najmanji nisu mogli dočekati da uđu svijet zabave i igre, a mnogi su ove godine krenuli u prve pomorske bitke na atraktivnim lađama. 

Foto: Arena Hospitality Group

Ovo hrvatsko mjesto zabave, građeno je po uzoru na svjetske centre zabave i po ljeti privuče mnogobrojne turiste i sve one koji žele zabavom obojiti ljetne praznike. Mjesto koje i velike i male vodi u pustolovine pune uzbuđenja i smijeha i na ovom otvorenju priuštilo je mnoge zabavne trenutke za sve prisutne. A kažu najbolje je doći sa ekipom, jer ekipu možeš pobijediti u mnogobrojnim natjecanjima i igrama.   

U Fun parku Biograd ima za svakoga ponešto. Oni koji su manji ljubitelji adrenalinskih vožnji mogli su se zabavljati uz klasične igrice u Games Hall igraonici. Prava hit atrakcija i  XD Dark Ride, avanturističko, virtualno interaktivno putovanje bespućima računalne simulacije, koje posjetitelje  interaktivno vodi u borbe sa vanzemaljcima, zombijima i u mnoge interaktivne avanture.

Za sve gladne ili žedne tu je i Fat Pirate Cave -restoran koji svojom  ponudom zadovoljava posjetitelje svih uzrasta pa i one najmanje sa prigodnim tematskim menijima.

Foto: Arena Hospitality Group

Dani adrenalinskih vožnji nastavljaju se cijeloga vikenda do 01.05.2019, pa svi oni željni dobre zabave mogu razbiti svoju uspavanu zimsku rutinu i krenuti u nezaboravno zabavno putovanje punom smijeha i dobre vibracije.

Radno vrijeme je od 12.00h do 20.00 h u periodu od 25.04. do 01.05.2019. za produženi vikend povodom Praznika rada, a nakon toga svaki petak, subotu i nedjelju u predsezoni do 09.06.2019.

Više informacija na: www.funparkbiograd.com

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije