Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrijedi li toliko?

Frizerku osudili na društvenim mrežama: Mušteriji radila frizuru 13 sati i naplatila vrtoglavih 12 tisuća kuna!

TikTok
23.06.2021.
u 14:30

Objavila je koliko naplaćuje izradu frizure po satu, pa šokirala pratitelje.

Nova frizura može biti prilično skupa, a troškovi tretmana šišanja, boje i njege kose često su veći nego što očekujemo. Jedna frizerka sa sjedištem u Kaliforniji šokirala je društvene mreže kada je otkrila da svoje frizure naplaćuje 150 dolara po satu, odnosno oko 960 kuna.

Kako piše Mirror, video korisnice @byprado_ postao je viralan na TikToku kada je pokazala kako je izgledala jedna transformacija kose u njezinom salonu te otkrila koliko je ta frizura koštala. Za ovu frizuru bilo joj je potrebno 13 sati, što znači da je klijentica na kraju potrošila 1950 dolara, odnosno gotovo 12 500 kuna.

@byprado_

##byprado ##hairbyprado ##extensionsbyprado

♬ No Roots - Alice Merton

- Nisam mislila da će moje objave o tome koliko naplaćujem frizure toliko razljutiti ljude, ali ova će vas razljutiti još više. Naplaćivala sam 150 dolara na sat, a transformacija je trajala 13 sati kroz dva dana - ispričala je u svom videu.

Njezin video brzo je prikupio više od 1,4 milijuna pregleda, a mnogi korisnici ostali su  šokirani iznosom koji je žena platila kako bi promijenila kosu iz smeđe u svijetlo plavu te se ošišala.

“Cijena po satu je prihvatljiva, ali nije prihvatljivo koliko joj je trebalo da završi frizuru”, komentirala je jedna korisnica. “Nije me briga što drugi govore, ali 2 tisuće dolara za frizuru stvarno nije isplatljivo, pogotovo ako se isti rezultat može postići za puno manje novaca”, složila se druga.

Kupujete montažni bazen? Ovi savjeti će vam pomoći u donošenju odluke kako odabrati pravi!

1/4
Ključne riječi

Komentara 3

BE
berija
14:35 23.06.2021.

Za što osuda? Žena kaže cijenu, bezmozgašice plate muževom karticom. U čemu je problem? Kad u nekom restoranu ekipa bocu vina plati 2000 kuna, nitko se ne iščuđava. Ta, tamo kuha chef Jure Pizdukić, pardon, George d'Cunt.

FR
FreeZ.
11:40 24.06.2021.

Naravno da će radit sporo kad naplaćuje po satu. Lud 'ko ide u nje.

DU
Deleted user
14:57 23.06.2021.

tu nema ništa sporno. sasvim u redu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije