Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Look book

Freja Beha Erichsen se vratila! I to kao Zarina ambasadorica

freja
Foto: Zara
1/8
04.08.2012.
u 00:01

Budući da je često uspoređuju s modnom ikonom Jane Birkin, jedna od najtraženijih manekenki na svijetu opravdala je to kao zaštitno lice Zarine jesensko-zimske kolekcije

Posljednjih nekoliko sezona Freja Beha Erichsen bila je model broj 1. Iako se čini kako se zadnjih mjeseci primirila i sakrila od objektiva, vratila se u velikom stilu. I još jedanput pokazala zašto je ona jedna od najtraženijih manekenki na svijetu.

Ovog puta kao zaštitno lice angažirao ju je high-street brend Zara za jesensko-zimsku kolekciju. I bez obzira na to što nije riječ o nekom luksuznom brendu, crno-bijeli vizuali kampanje izgledaju vrhunski.  A da Zara nije tek \"običan\" high-street brend, dovoljno pokazuje to što za Zarine komade postoji lista čekanja, a elegantnim kreacijama toga španjolskog brenda ne može odoljeti ni Pippa Middleton.

Budući da Freju često uspoređuju s modnom ikonom Jane Birkin, ova joj je kampanja \"sjela\" kao salivena. Razbarušena kosa u Janeinu stilu, rokersko-elegantan stil i njezin androgini izgled vratili su nas ponovno u sedamdesete godine prošlog stoljeća. Uz Freju manje uloge dobili su i modeli Jon Kortajarena i Sean O’Pry. Koliko su seksi, samo ćemo reći da ih je Madonna odabrala za svoj spot \"Girls Gone Wild\".

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije