Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hmmm...

Fotografija postala hit: Možete li pronaći bijelu macu skrivenu u božićnom drvcu?

Facebook
16.12.2020.
u 13:30

Mačić ima bijelo krzno, koje se savršeno uklapa u bijelu tematiku koju je Sarah iskoristila za uređenje svog doma.

Sarah Nelson McGuinness (40) na svom Facebook profilu podijelila je fotografiju koja je brzo postala pravi hit na društvenim mrežama jer izaziva ljude da pronađu njezinog mačića skrivenog u božićnom drvcu, kako prenosi Metro.

Mačić ima bijelo krzno, koje se savršeno uklapa u bijelu tematiku koju je Sarah iskoristila za uređenje svog doma. Možete li vi pronaći mačića Moona u ovom drvcu?

Foto: Daniel Pavlić

Čudo prirode: Možete li pronaći zvijer na ovoj fotografiji?

1/7

Moon je novi član obitelji, a voli se penjati i upadati u nevolje, pa ne čudi što mu se toliko svidjelo skrivanje unutar stabla. Ako ga još uvijek ne možete pronaći, pogledajte fotografiju ispod:

Foto: Daniel Pavlić

Tko namjerava okititi bor ranije? Uz ovaj trik lampice vam se više nikada neće zapetljati, a i izgledat će bolje:

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
18:05 16.12.2020.

tko ga može pronaći uh tesko...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije