Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrlo zanimljivo

Fotografija koja je izludila sve: Što vidite? Je li crno-bijela ili u boji?

Twitter/HollyMcKee
19.08.2019.
u 10:16

Ljudima nije jasno o čemu se točno radi

Holly McKee je bila u kupovini odjeće u Škotskoj, kada je primijetila nešto stvarno neobično. Naime, u jednom je dućanu odjeća složena kao da se radi o optičkoj iluziji. 

S jedne strane nalazile su se stvari u boji, dok je jedan dio bio pun sive odjeće koja izgleda kao da je stavljen poseban filter. Holly je fotografiju objavila na svojem Instagram i Twitter profilu,  a napisala je kako je mislila da ne vidi boje. 

Mnogi su komentirali kako je fotku uredila pa zato tako izgleda, a Holly se ponovno vratila u trgovinu i snimila video kako bi pokazala da trgovina stvarno tako izgleda. 

Kasnije je u još jednoj trgovini naišla na sličnu situaciju. 

Pogledajte kako se odjenuti na vrućinama:

Ključne riječi

Komentara 1

IB
Ibomba1
11:54 19.08.2019.

Jos nismo otkljucali taj dio trgovine. 😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije