Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
komplementarna mreža

FlyDubai s novim linijama prema Napulju i Budimpešti, uskoro i letovi za Kozhikode u Indiji

Emirates, flydubai
PR FOTO
16.01.2019.
u 11:27

Codeshare partnerstvo započelo je s letovima prema samo 29 gradova i od tada se proširilo na njih 84, uključujući nova odredišta flydubaija kao što su Katanija, Krakov, Dubrovnik i Helsinki.

Dvije aviokompanije iz Dubaija, Emirates i flydubai, svojim strateškim partnerstvom koji traje 14 mjeseci, u 2019. godini očekuju daljnji rast s uvrštavanjem novih codeshare destinacija.

Partnerstvo, koje je na snagu stupilo krajem listopada 2017. godine, od tada je donijelo niz pogodnosti korisnicima oba avioprijevoznika, povećanje frekvencija, proširenu dostupnost letova sa samo jednom aviokartom u sklopu svjetske mreže, usklađenost programa lojalnosti i prijavljivanje prtljage prema posljednjoj destinaciji.

Između siječnja i prosinca 2018. godine, dvije aviokompanije prevezle su 3,29 milijuna putnika na zajedničkim letovima diljem 84 odredišta, među kojima su popularne turističke i avanturističke destinacije poput Bukurešta, Katmandua i Zanzibara. Zahvaljujući ovom partnerstvu, Emiratesovim putnicima omogućen je pristup dodatnih 67 destinacija u sklopu mreže flydubaija, dok putnici flydubaija na raspolaganju imaju dodatnih 115 destinacija iz mreže Emiratesa.

“Partnerstvo između Emiratesa i flydubaija doista je uspješno i vrlo smo zadovoljni postignutim rezultatima. Ovo partnerstvo nije samo donijelo direktnu korist našim korisnicima, već i objema zrakoplovnim kompanijama u smislu sinergije koja se stvorila kroz zajednički rad, primjerice smanjenjem preklapanja ruta i preraspodjelom rasporeda za zajedničke destinacije”, izjavio je šeik Ahmed bin Saeed Al Maktoum, predsjednik i izvršni direktor Grupe Emirates i predsjednik flydubai.

“Osim toga, partnerstvo je također pomoglo u daljnjem jačanju položaja Dubaija kao vodećeg svjetskog zrakoplovnog čvorišta s povećanjem prometnih tokova koji proizlaze iz codeshare mreže dvaju avioprijevoznika te omogućavanjem besprijekorne
povezanosti za putnike kroz modernu i udobnu međunarodnu zračnu luku u Dubaiju”, dodao je.
 
Codeshare partnerstvo započelo je s letovima prema samo 29 gradova i od tada se proširilo na njih 84, uključujući nova odredišta flydubaija kao što su Katanija, Krakov, Dubrovnik i Helsinki.

Tijekom 2019. godine komplementarna mreža bit će nadopunjena novim linijama aviokompanije flydubai, i to prema Napulju i Budimpešti, kao i nekolicinom drugih letova koji će biti objavljeni uskoro. Letovi flydubaija za Chittagong također će ponovo krenuti od 20. siječnja, dok će letovi za Kozhikode (Kerala, Indija) početi od 1. veljače.

Pogledajte i video Bikini ples u zrakoplovu

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije