Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neuspješno...

Fitness obožavatelj zadao sam sebi težak izazov - pojesti 10 000 kalorija u jednom danu!

TikTok/ vinniemurphy1
13.04.2021.
u 09:20

"Došao sam do 8.500 kalorija. Iskreno, ako pojedem još jedan zalogaj bilo kakve hrane, povratit ću", priznao je dečko poraz u svom videu koji je brzo prikupio na stotine komentara.

Vinnie Murphy na TikToku pod korisničkim imenom @vinniemurphy1 redovito objavljuje razne fitnes savjete, vježbe i recepte zdrave hrane, no nedavno si je zadao izazov potpuno suprotan od njegovog uobičajenog stila - da  u jednom danu unese čak 10.000 kalorija.

Dan je Vinnie počeo s kašom od 200 grama zobi, čokoladnim namazom i napitkom od čokolade, nakon čega je pojeo i tri lepinje. To mu je ukupno donijelo 1.939 kalorija prije 7:20 ujutro - što je inače prema preporukama NHS-a skoro pa cjelodnevni potrebni unos za prosječnu žensku osobu.

Nakon tog obilnog doručka uputio se u McDonald's gdje je naručio dva dupla McMuffin sendviča s jajima i kobasicama i palačinke s preljevom - ukupno 1.785 kalorija.

@vinniemurphy1

Part 2 is on my page ##gym ##fitness ##food ##calories ##trending ##fyp

♬ original sound - Vinnie

- Trenutno se ne osjećam loše, ali dugačak je dan, još stignem...- komentirao je Vinnie i zaputio se prema trgovini u kojoj je kupio još pet kolača s preljevom od bijele čokolade, kalorijske vrijednosti 995 kcal.

Sa ukupnih 4.719 kalorija dečko napokon priznaje da više nije 'poletan kao inače', ali izazov ide dalje...

Za ručak si tako isprži pileće medaljone i pomfrit, a sve prelije s umakom za roštilj, što ga je dovelo do ukupnih 5.960 kcal.

Ove namirnice gotovo svi koristimo u kuhinji, a mogu biti iznimno otrovne i opasne

1/6

Nakon piletine treba naravno pojesti i desert, pa obroku dodaje i tri čokoladice i vrećicu čokoladnih uskršnjih jaja, a onda još i čašicu sladoleda.

@vinniemurphy1

Reply to @phoebew00000 let me know what other vids you wanna see ##gym ##fitness ##calories ##food ##weightloss ##fyp

♬ original sound - Vinnie

- Došao sam do 8.500 kalorija. Iskreno, ako pojedem još jedan zalogaj bilo kakve hrane, povratit ću - priznao je u svom videu koji je brzo prikupio više od 77.000 lajkova i na stotine komentara.

Kako ga je u komentarima netko pitao i koliko kilograma ima nakon izazova, Vinnie je rekao da je dan prije izazova imao 78 kg, a onda je stao na vagu koja je pokazala - 80,2 kg.

- Znam da je to puno za nabaciti u jednom danu ali to je sama težina hrane, otići će već za koji dan - rekao je, prenosi Mirror.

Previše ste pojeli za Uskrs? Evo kako se riješiti nadutosti!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije