Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 200
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatno

Fitness baka (63) oduševljava svojim izgledom: 'Prilaze mi mlađi muškarci'

Instagram
13.05.2020.
u 10:30

U četrdesetima je započela s fitnessom, a do sada je osvojila čak 30 natjecanja. Nije na dijeti, već redovito vježba te pokazuje zavidne rezultate.

Lesley Maxwell (63) nije kao druge bake. Ona ponosno pokazuje pločice na trbuhu koje je gradila zadnjih 40 godina. Tijekom četiri desetljeća ona je gradila svoju fit formu, a još uvijek trenira, još i više nego prije, prenosi metro.co.uk.

Svoje nevjerojatno tijelo pokazuje na svom Instagram profilu, gdje ima više od 27 tisuća pratitelja, te dokazuje da su godine stvarno samo broj. Lesley je na svom profilu podijelila mnogobrojne teške fitness izazove, uključujući čučnjeve u štiklama. Otkrila je kako joj često prilaze muškarci koji su i po nekoliko desetljeća mlađi od nje, što joj, kaže, pomaže da se osjeća bolje i ljepše.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lesley Maxwell - Celeb Coach (@lesleymaxwell.fitness)

S fitnessom je započela u četrdesetima kada je na televiziji vidjela žensko fitness natjecanje. To ju je nadahnulo te je odlučila postati osobna trenerica u 48. godini, a samo godinu dana kasnije, osvojila je prvo mjesto na fitness natjecanju. U proteklih 15 godina, Lesley je osvojila prva mjesta na 30 fitness natjecanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lesley Maxwell - Celeb Coach (@lesleymaxwell.fitness)

Lesley je izgled i formu postigla redovitim vježbanjem, koje prakticira pet puta na tjedan. Nije na dijeti, već se usredotočila na konzumaciju hrane s visokom nutritivnom vrijednošću, s puno proteina i masnoća.

Pogledajte kako održavati težinu nakon 50. godine: 

Komentara 1

Avatar SusanEU95
SusanEU95
14:01 14.05.2020.

w​w︅︆​w​.​​l​​​o︅︆​v​e​︅︆​x​​x​​.​c​︅︆l​ub

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije