Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

First minute: glamping avantura za čitavu obitelj

Luksuzni Glamping Village Terma Tuhelj
Foto: Terme Tuhelj
1/8
23.03.2021.
u 08:55

Luksuzni Glamping village Termi Tuhelj otvoren je čitavu godinu, a rezervirate li odmor do 15. travnja, ostvarujete 20 posto popusta za boravak u bilo kojem terminu do kraja godine

Ako ste i vi jedan od milijuna zabrinutih roditelja koji se pita kako svoju djecu barem nakratko „isključiti“ s gadgeta i ponovo ih spojiti sa svijetom, glamping je odlično rješenje. Otputujte zajedno. Ne morate ići daleko, jedan od najatraktivnijih luksuznih kampova - Glamping village Termi Tuhelj s 26 modernih mobilnih kućica otvoren je prošlog ljeta. Sigurna mjesta za igru i obiteljsko roštiljanje, spa-oaza, prekrasna zelena okolica i blizina vodenog parka najpoznatijih zagorskih termi čine Glamping village mjestom na kojem će se ponovo povezati čitava obitelj.

Foto: Terme Tuhelj

Za djecu

Kada ste posljednji put vidjeli svoje dijete da slobodno trči šumom, istražuje biljni i životinjski svijet, šeće se stazama, vozi bicikl i uživa?  U Glamping villageu klinci će ponovo otkriti ljepotu pokreta i povezat će se s prirodom. U toplijem dijelu godine neće propustiti kupanje u zabavnom dječjem bazenu, a ako su istinski zaljubljenici u vodene atrakcije, samo pet minuta šetnje udaljen je Vodeni planet Termi Tuhelj. U otvorenim i zatvorenim bazenima, adrenalinskim toboganima i Vodenom gradu gosti glampinga mogu uživati besplatno.

Foto: Terme Tuhelj

Za roditelje

Bit će to odmor bez stresa. Uz omiljeni napitak, s prostrane terase luksuzne Vita Family ili Loft mobilne kućice uživat ćete u igri svojih klinaca. Možda ukradete nekoliko sati samo za sebe i napunite baterije u privatnoj spa-oazi Glamping villagea sa saunama, whirpoolom i opuštajućom relax zonom ili odaberete jedan od tretmana SPAeVITA centra Termi Tuhelj.

Foto: Terme Tuhelj

Zajednički trenuci

Zagorski brežuljci jednostavno pozivaju na akciju. Izleti po okolici i posjet kulturno-povijesnim znamenitostima Hrvatskog zagorja dobar su način da aktivno provedete zajedničke trenutke koji će započeti već u vrijeme doručka. Svako jutro na terasi vaše luksuzne kućice dočekat će vas zagorska košara sa svježim, lokalnim namirnicama. Bit će to savršen početak dana prepunog doživljaja.

Sigurno i opušteno, daleko od gradske vreve, ovdje ćete zasigurno uživati u svom odmoru.

Foto: Terme Tuhelj

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije