Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije mu prvi put

Fetiš ga skupo stajao: Uhićen jer je ukrao 126 para natikača i zadovoljavao se njima

Screenshot
28.05.2020.
u 10:50

Jedan muškarac uhićen je na Tajlandu jer je susjedima krao natikače i japanke iz vrlo neobičnog razloga.

Policija je otkrila da su uhitili muškarca Theerapat Klaiya (24) koji je svojim susjedima u Nonthaburi na Tajlandu krao japanke i natikače - čak 126 pari! Uhvatili su ga preko nadzornih kamera, a kada su pretresali njegovu kuću pronašli su ovu veliku kolekciju za koju tvrdi da je skupljao više od dvije godine, prenosi Metro.

Klaiya je rekao da bi ukradene natikače nosio po kući jer ga je to uzbuđivalo, a nakon nekoliko sati nošenja počeo bi se maziti s njima, ljubiti ih i trljati po svom tijelu - na kraju bi se njima zadovoljio.

Pogledajte video:

U kolekciji su se našli razni brendovi, veličine, boje, a muškarac je optužen za krađu, otimanje i posjedovanje stvari bez dozvole kao što je digitalni primopredajnik odnosno 'walkie-talkie'. Također, prekršio je policijski sat koji je određen zbog koronavirusa, pa će snositi kaznu i za to.

Theerapatu je ovo već drugi put da je uhićen zbog krađe obuće.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije