Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Family Hotel Amarin u Rovinju - mjesto zabave i odmora za cijelu obitelj

Family Hotel Amarin u Rovinju
Foto: Promo
1/3
14.09.2020.
u 14:18

Rovinjski hotel kojeg je 2019. Tripadvisor proglasio najboljim obiteljskim hotelom u Hrvatskoj, od svog je otvaranja 2016. godine omiljeno je odredište za male goste iz Hrvatske, no i susjednih zemalja i svijeta. To je uistinu idealno mjesto za obiteljski odmor sa stilom u kojemu je dosadi ulazak strogo zabranjen.

Smješten na poluotoku u zelenilu mediteranskih vrtova, hotel nudi prekrasan pogled na more i starogradsku jezgru Rovinja gotovo iz svih 280 smještajnih jedinica. Ovdje je sve od samog ulaska u hotelu podređeno djeci i njihovu užitku:  tako će ih već na ulazu u hotel  iznenaditi jedinstvena instalacija - plava mreža, a u sobama interaktivne ploče.  Dječji se kreveti u sobi u  trenu  mogu skriti, i stvoriti tako dodatan prostor za igru, a family sobe, međusobno spojene vratima osiguravaju dodatnu povezanost obitelji, no i istovremeno i privatnost roditeljima.   
Izvrsna ponuda hrane u hotelskom restoranu za doručak, ručak i večeru, sa zdravim kutkom i dječjim bifeom, oduševiti će i djecu i roditelje.

Foto: Arena Hospitality Group

Novost u 2020. je moderno uređena šljunčana plaža tik uz Istrian Beach House restoran,  no tu je i veliki kompleks bazena i prirodna plaža, te mjesta skrivena u hladovini borove šume.
Uz brojna atraktivna igrališta novije generacije, mjesta za ugodan boravak na otvorenom, zaista ne nedostaje.  Programi i opremljeni prostori jedinstvenog Amarin Kids kluba, pomno su osmišljeni za 4 dobne skupine, budeći kroz igru  maštu i kreativnost djece.  Brojne škole,  poput škole plivanja, malih sirena, upravljanja dronom ili lego robotike, potaknut će dječju znatiželju.

Foto: Arena Hospitality Group

I dok se djeca zabavljaju uz profesionalno vodstvo, roditelji se mogu opustiti u Marvel Wellness & Spa centru,  brojnim sportsko-rekreativnim sadržajima ili  uživati  u ponudi restorana i barova jer Family hotelu Amarin je mjesto gdje su njihova djeca jednostavno – sretna.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije