Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zločesti momci

Evo zašto se loši muškarci događaju dobrim ženama

Ljube se, seks, ljubavni par
Foto: Shutterstock
12.03.2014.
u 11:38

Da biste znali kakvog partnera želite, morate najprije upoznati sebe.

1. Mislite da više nema dobrih muškaraca.

Ako ne vjerujete da tamo negdje postoje "pravi" muškarci, pristajanje na vezu s osrednjim ili bilo kakvim muškarcem može vam se činiti kao jedina opcija. Razmislite o svojim razmišljanjima o muškarcima, da li vi možda negdje griješite ili tražite nemoguće.

2. Ne znate kakav bi dobar muškarac uopće trebao biti.

Ako se nikada niste ozbiljnije pozabavili time da zamislite pravog muškarca za sebe, biti će vam ga još teže prepoznati u stvarnom životu.

Razmislite kakvu osobnost treba posjedovati, kakve su mu vrline i stavovi, što on treba imati da biste ga smatrali kandidatom za vezu i brak.

Da biste znali kakvog partnera želite, morate najprije upoznati sebe.

3. Ne znate prekinuti vezu s pogrešnim.

Neke žene su svjesne da su naletjele na muškarca koji im ne odgovara, ali se u toj vezi zadrže mnogo duže nego što treba, jer ne znaju kako prekinuti.

Morate se poštovati u dovoljnoj mjeri kako bi shvatili da vam je vlastito nezadovoljstvo dovoljan razlog za prekid.

4. Vjerujete da ga možete promijeniti.

Iako je moguće da se netko promijeni u bolju osobu, to je naprosto nerealno ako se sama ta osoba ne želi promijeniti. A male su šanse da će on željeti promjenu samo zato što vi to želite, jer se radi o njegovom životu i jer on tako već godinama funkcionira.

5. Privlačite takve tipove jer vas takvi tipovi privlače. Moguće je da vas uvijek privlači pogrešan tip muškarca jer vi podsvjesno pokušavate "popraviti" prethodnu propalu vezu s muškarcem koji je imao slične karakteristike.

Ignorirajte to što vas privlači "loš" muškarac i isprobajte nešto novo. Dajte šansu i onima prema kojima niste istog trenutka osjetili "leptiriće u trbuhu".

>>Na prvi pogled, dobar plijen? Ovo su 4 tipa frajera koje treba izbjegavati

>>Znanstvenici pronašli razlog za to što nas loši dečki neobjašnjivo privlače

Komentara 2

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
15:09 12.03.2014.

Hm, cijenim ovakve članke, ali sam se čitajuči ovaj, malo osječao kao na stočnom sajmu, gdje simpa bijelo plave Milke biraju svog zagonđiju s rogovima. Mislim da spadam u kategoriju "loših" momaka i da sam dosta težak karakter, ali me je jedna osoba tako dobro opkrojila i usmjerila u životu, da sam na kraju ispao dobar muškarac. Dakle jaka i pametna žena može od svog pauna napraviti dobar proizvod, koliko god on lošim perjem bio okićen. Kad vidiš da ti dama želi ugoditi i voli te, - gineš za nju. Ostalo sve su sranja i statistike.

Avatar tigar 99
tigar 99
09:31 14.03.2014.

a kaj se događa lošim ženama?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije