Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Provjerite

Evo što sve žena treba imati u svojoj kozmetičkoj torbici

kozmetička torbica
Foto: Thinkstock
09.01.2014.
u 07:59

Neke provedu i sat vremena uljepšavajući svoje lice prije izlaska, a za to je potreban i pravi "alat" kako bi tijekom cijelog dana izgledale svježe.

Ženske torbe često su poveće i pune svakakvih sitnica za koje će vlasnica često reći kako baš svaka mora biti unutra jer "nikad ne znaš" kada će zatrebati. Nije puno drugačija slika niti kada je riječ o kozmetičkim torbicama.

Većina žena na svoje lice prije izlaska stavi barem podlogu ili eyeliner i maskaru. Neke provedu i sat vremena uljepšavajući svoje lice prije izlaska, a za to je potreban i pravi "alat" kako bi tijekom cijelog dana izgledale svježe. Neke kozmetičke torbice su manje, neke su veće, ali u svakoj trebaju biti ovi proizvodi.

>>U tri sekunde ostavite najbolji mogući prvi dojam

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije