Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pametnom dosta

Evo što možete kupiti na Ebayu i uštedjeti i do 90 %

nakit
Foto: Screenshot/Ebay
10.01.2014.
u 10:00

Raznih ogrlica, narukvica, prstenja ima i za manje od jednog dolara s besplatnom poštarinom, odnosno za manje od šest kuna

Za najveću svjetsku online tržnicu znaju diljem svijeta. U Hrvatskoj je kupnja na Ebayu posljednjih godina doživjela pravi boom. Ne čudi ta činjenica, posebice kada znamo da se u Hrvatskoj isti predmeti prodaju po znatno višim cijenama. I ono što kupite na najvećoj svjetskoj online tržnici doći će vam na kućnu adresu. Jedina "mana" je što trebate čekati neko vrijeme dok vas paketić ne razveseli. Ali zbog ušteđenih kuna isplati se čekati.

Lista predmeta koje možemo kupiti na Ebayu  za smiješno niske cijene bila bi previše dugačka. Donje rublje, nakit, pomagala u kućanstvu, kozmetika, odjeća za djecu, začini, dijelovi za automobil, maske za mobilne uređaje, pribori za uljepšavanje, kupaći kostimi, igračke, oprema za kućne ljubimce....Raznih ogrlica, narukvica, prstenja ima i za manje od jednog dolara s besplatnom poštarinom, odnosno  za manje od šest kuna.

I dok na Ebayu možete naići na sniženja, cijene su gotovo uvijek znatno pristupačnije nego u Hrvatskoj gdje se popusti često svode na maksimalnih 30 %, nešto rjeđe 50 %, a još rjeđe 70- 90 %. I dok mi ne dođemo na razinu europskih gradova gdje su sniženja zaista sniženja, možemo kupovati online.

>>Pet ključnih komada koje ove godine morate kupiti

>>Sniženje! Osam zimskih kaputa za manje od 1000 kuna

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije