Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koji ste vi tip?

Evo što dužina vaših prstiju govori o vama

prsti
Foto: ilustracija
01.05.2017.
u 09:23

Postoje tri različita tipa osoba, a koji ste tip otkrit ćete kada usporedite dužinu svog kažiprsta i prstenjaka na vašoj lijevoj ruci

Ako dosad niste, sada je prilika da obratite pažnju na dužinu svojih prstiju. Možda niste znali, no dužina prstiju može otkriti puno toga o vama. 

Postoje tri tipa osoba, a koji ste tip otkrit ćete kada usporedite dužinu svog kažiprsta i prstenjaka na vašoj lijevoj ruci. 

Kako prikazuje fotografija u naslovnici članka, postoje tri različita tipa osoba, ovisno o dužini prstiju, a u nastavku otkrijte koje to osobine obilježavaju koji tip osobe. 

A - šarmantne osobe
Ljudi koji imaju prstenjak duži od kažiprsta često su vrlo lijepe osobe. Zrače šarmom i mnogi ih smatraju neodoljivima. Odlučni su i poduzetni, a njihove profesije su uglavnom vojnik, inženjer, matematičar. Također, takve osobe imaju dobre predispozicije za bavljenje sportom.  Spretni su u rješavanju križaljki i igranju šaha, a znanstvenici su otkrili kako osobe koje imaju duži prstenjak od kažiprsta zarađuju i više novaca. 

B - samopouzdane osobe
Osobe s kraćim prstenjakom od kažiprsta puni su samopouzdanja, a znaju biti i arogantni. Uživaju u samoći i ne vole kada ih netko uznemirava u slobodno vrijeme. Nisu tip osobe koja će napraviti prvi korak kada je u pitanju odnos, ali oni uvijek prihvaćaju i cijene pažnju koju dobiju od drugih.

C - miroljubive osobe 
Osobe kojima je dužina prstenjaka i kažiprsta ista su miroljubivi, a osjećaju se neugodno kada se nađu u sukobu. Dobro su organizirani i pokušavaju biti u dobrim odnosima sa svima. U vezama su vjerni, puni nježnosti i brige za svog partnera.

 

Komentara 5

CR
crocro
10:31 01.05.2017.

Ova tema je bila prije 2-3 mjeseca, tako da nije interesantna.

DU
Deleted user
13:50 01.05.2017.

ne znam..meni je cirkular odrezao prste..

DU
Deleted user
18:40 01.05.2017.

A kakve prste imaju d) agresivni, e) ružni i neinteresantni, f)depresivni, g)....... Bože, kakvi članci!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije