Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istraživanje

Evo na koje fizičke osobine će žene prvo 'pasti' kod muškaraca

Foto: Shutterstock
08.10.2015.
u 16:53

Kad je riječ o odijevanju, žene su sklonije muškarcima koji nose odjeću crvene boje

Kad je riječ o karakternim osobinama, istraživanja su pokazala kako je ženama kod muškaraca najprivlačniji njihov smisao za humor, dobrota kao i sposobnost udvaranja. S druge strane, govorimo li o fizičkim osobinama, većina žena 'past će' na mišiće. Mišičavi muškarci imali su više seksualnih partnerica, a mišići su ujedno i indikator gena koji povećavaju šanse za uspješnu reprodukciju.

Istraživanje provedeno u Australiji pokazalo je pak kako su ženama privlačniji muškarci koji imaju umjereno gustu bradu jer se ona povezuje s muževnošću, dominantnošću i agresivnošću.

Kad je riječ o odijevanju, žene su sklonije muškarcima koji nose odjeću crvene boje jer je ona simbol statusa još od starih Rimljana. Žene također privlače i muškarci s izraženom vilicom i dubokim glasom.

Koje su ostale osobine zbog kojih ženama klecaju koljena pogledajte u videu Business Insidera.

>> Ovih 5 stvari muškarcima je neodoljivo privlačno kod žena

Komentara 9

Avatar Bongozg
Bongozg
17:48 08.10.2015.

Mislim da se autor (prepisivac, op.a.) teksta pretrgao od truda da nam iznese ovako dubokoumni tekst

TM
Tim_Minchin
17:48 08.10.2015.

super... malo se nabildaj, nauci pokoji vic, obuci crvenu majcu i sevi sto oces... e moje zene... a i moj vecernji...

Avatar future Gohan
future Gohan
20:39 08.10.2015.

Pa ništa novog.. sad istina smeta ovima s škembicom ili 55 kg s krevetom... no od kad sam krenuo u teretanu i vidio na sebi rast, primjetio sam i poglede... A ljeti tek, kad na plaži skinem majicu, redovito vidim poglede ženskih koje leže uz ove s škembicama ali i cicama večim od žene do njega, naravno vidim i njihove poglede pune zavisti i ljutnje... ali to je nuspojava mog rada u teretani, nisam narcisoidan, išao sam zbog sebe, radio na sebi, i eto, da ženke gledaju u mom smjeru, što jest jest...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije